Hirdetés
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Mobiltelefon rövid tesztek, vélemények, összehasonlítások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi121
aktív tag
Probáld meg Qos-t beállitani. Állisd be a fel-, és letöltési sebességed 90%-át, ne a valós értéket és ne is automatára. Utána állisd be a minimális prioritásra( már nem emlékszem dd-wrt-nél mi a minimun, talán bulk) az utorrent-et port és IP cím alapján mind a 2 gépre. Bár igazából enélkül is jónak kellene lennie, szóval lehet van valami hibája a rouerednek.
-
-
Külső firmware-t kell tenned a routerre. A Tomato firmware-t itt megtalálod: [link]
A ''G''-s változatot tedd majd fel, a frissítés előtt tartsd 5mp.-ig nyomva a resetet és így hozd alapállapotba a routert, majd az adminfelületen az administration/fimrware update alatt tudsz upgradelni. A tomato bejelentkezőneve/jelszava: root/admin. -
beef
őstag
Nekem WRT54G v5 van, azzal is szakadozik rendesen az utorrent, kb. 1-2 óránként csak, de az is idegesítő.
Már minden variációt kipróbáltam amit az utorrent oldala javasolt, de nem segített
Valószínűleg túl sok szálat használsz, olvasd végig, ha utorrent-et használsz, nagyon jó FAQ-ja van. -
Mathiask
senior tag
Szia, igen sikerűlt vennem egy wrt54gl-t, mert a 7es verziójú g-től féltem én is.
Viszont alaposan kipróbálni nem volt módomban, mert egész hétvégén dolgozom reggeltől estig.
Így csak kicsi netre használta itthon a család. Eddig nem volt panasz rá.Ja edigitalba vettem 16500-ért,ami olcsóbb mint a g. Meg most láttam, hogy valami denniss (http://www.denniss.extra.hu/)nevű srác is árul ilyet 14500ért, bár ő ugye nem bolt, de 1 év garanciát ad rá(gondolom papír is van róla). Ennyiért szerintem nagyon megéri, főleg hogy így a többi router is hasonló árú.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby rádiós topik
- OLED TV topic
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Diablo IV
- VGA kibeszélő offtopik
- Autós topik
- További aktív témák...
- DJI Neo 2 Digital Transceiver/ Új, Garanciás Eladó
- orange Apple 17 pro max 256 Gb + tokok
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkCentre neo 50t Gen 3 : Intel Core i7 12700 / 16 GB DDR4 / 512 GB NVMe (Bontatlan)
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen3 WUXGA Touch i5-1245U vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS W11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
majd holnap még figyelgetem,mára kb ennyi