- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzska_
csendes tag
Sziasztok!Hatalmas gondban vagyok.Linksys wrt54gl routerem van.Neteztem és egy fél órája kiírta a gépem,hogy egy hálózati kábel nincs bedugva(tehát mintha kihúztam volna a routerből a vezetéket)próbálgattam,semmi gond a vezetékkel,a többi gépen is ez a gond.tomato firmware-m volt fenn.Azt frissítettem de igy se lett jobb,aztán felraktam egy linksys firmware-t(4.3ast),de ezzel se jutottam elörébb.A gond az,hogy ha belépek a routerba és pl a setup wizardot szeretném elindítani nem lehet rákattintani semmire,se az internet beállításokra,semmire:S Valakinek vmi ötlet vagy hasonló gondok?(amúgy ma délután óta unokatesóméknál 2 dlink router is ezt produkálja)
Köszi szépen -
pzska_
csendes tag
válasz
kiskakas #517 üzenetére
Csáó!Írtad,hogy te is utorrentet használsz.és csak 1 gépen?mert ha nekem 1 gépen megy,akkro viszonylag stabil minden.vagy állítottál át vmit?vagy csak felnyomtad a firmware-t és nyitottál egy portot a utorrent-nek?Meg írtad,hogy szted nem a router miatt fagy meg ilyenek,akkro nicsn más tipped?köszi,csá
-
pzska_
csendes tag
melyik dd-wrt firmware-t tetted fel?Hát,az az igazság,hogy mindig más időközönként szakad meg.Ha mind2 gépen megy a utorrent,akkor van amikor 10 percenként,ha csak az egyiken akkor van hogy 2 óráig is jó,de van hogy ilyenkor is hamar megszakad,vagy ha mondjuk 2 óránként,de akkro akkor egymásután többször.remélem jó lesz már idővel
hányas firmware-t tetted fel?kösz
-
pzska_
csendes tag
Szevasztok.Kérlek segítsetek!wrt54gl routerem van és már próbálgattam szinte mindent,amit írtatok itt.dd-wrt és tomato firmware-kat egyaránt és még sok más beállítást.most vissza tettem az eredeti firmware-t és kikapcsoltam csak a tűzfalat és beállítotam a port range forward-nál a dolgokat úgy,hogy a start-hoz és az end-hez beírtam a utorrentnél megadott portot(mind2 helyre ugyanazt)és a protocol-t both-ra állítotam és beírtam az IP-met.a következő sorba ugyenezt megcsináltam,csak öcsém gépének a számaival.de igy is ledob és már tényleg nem tudmo mit csináljak,a többi firmware-val is ezt csinálta.raáduásul elötte volt egy smc wbr14g2-es routerem,az is ezt produkálta,de elötte meg egy smc 7004wbr volt és azzal semmi baj nem volt,semmit se kellett beírni,semmit csak a felh.nevet meg a jelszót és minden jó volt.most már nem tudnak egy normális routert gyártani vagy mi van?
-
pzska_
csendes tag
Szevasztok!Ha a portokat megadom a routerben(wrt54gl),akkor TCP,UDP vagy BOTH kell,ha a utorrent portját adom meg hozzá.Tehát,két gép van.egyiknek IP:192.168.1.152 és a utorrent portja most 57358,de ez tetszőleges úgy tudom.tesóm gépén IP:192.168.1.151 és neki egy mási port van a utorrentnél.DE,beállíottam a portokat a ruoteren,próbáltam TCP-ben meg BOTH-ban is és az upnp támogatva van és mégsem jó.Ledob
Integra írta,hogy neki nicsn gondja ezzel a konfiggal,hogy utorrent és wrt54gl,de ő most nem nagyon ér rá sajnos,ti nem tudtok vmit modnani?
-
pzska_
csendes tag
Na,feltettem(kicsit félve) a bitcomet 0.80-at,mert a 0.61-et használtam régen,de az csalt.nem tudtok a 0.80-ról vmit?hogy esetleg ez is rosszul küldi el az adatokat vagy ilyesmi?és most várok,hogy ezzel mit produkál
-
pzska_
csendes tag
Szevasztok!Hát sajnos a tomato se hozott megoldást
ha csak én gépezek és torrentezek ,akkor ment 4 órát,de ahogy öcsém is benyomja a gépét ledob össze-vissza mindig más időközönként.nem tudtok még tippet?(wrt54gl-tomato 1.01gyel)
-
pzska_
csendes tag
Szevasztok!Már nagyon tele van a hócipőm...vettem pár hete egy smc wbr14g-s routert,hát nem volt jó.Ha ment a torrent szakadt a net.Na most,lehoztam havertól egy linksys routert(vmi régebbi befw 1154-es),azzal nem votl semmi gondom.olvastam a wrt54g-ről,hogy a 7-es nem lett eltalálva,mindenki a wrt54gl-t ajánlotta,meg is vettem és nem jó.ugyanúgy szakad a net torrentezés közben.próbáltam már upnp támogatással meg anélkül is.mit csináljak?
-
pzska_
csendes tag
Úgy látom akkor a wrt54gl-t ajánlja mindenki inkább a mostani sima g-vel szemben.akkor megpróbálok egy ilyenre én is cserélni.remélem az jó lesz.:S a torrent futása mellett,mert ezzel az smc-vel,ha megy a torrent kb 2 percenkénti szakadásom van,ami elég idegtépő.Van vkinek linksys wrt54gl-je,aki közben torrentezik?tapasztalat,stb érdekelne.thx
-
pzska_
csendes tag
válasz
Mathiask #363 üzenetére
Csáó Mathiask!Na,sikerült már megvenned vmelyik routert?csak mert én is akarok egyet venni az smc helyett és nem tudom eldöntni melyik legyen.a boltban a srác a wrt54g-t ajánlotta,neki már másfél éve megy,de hát abban még a régebbi proci van és félek az újtól.havernak van itt nálam egy linksys befw1154 vagy vmi ilyesmi és ez tökéletesen működik.ha már sikerült megvenned vmelyiket,akkor légyszi írd meg,hogy hogy teljesített.ja,és hogy közben torrentezel-e,mert nekem csak a torrentezéskor adódnak problémáim az smc-nél.köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen házat vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- EAFC 25
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- További aktív témák...
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest