- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
eziskamu #8662 üzenetére
Gondoltam külön gépre is, de most arra nem költenék.
Van a routerben vmi szerveres dolog, de még nem néztem meg mi az, lehet csak portbeállításoknál láttam.Igazából mivel a router egy közös kapcsolódási pont, a nyilvános vagy megosztott mappáinkat kellene, hogy elérjük, mert elég sűrűn másolgatunk egymástól + mivel nekem nagyobb a tárhelyem, a hugi is az én gépemre ment néha adatokat, de ez a jelszavas dolog valahogy bekavart...
Azt hiszem akkor visszaákllítok mindent defaultra...Igazából még egy kérdés lenne: van egy nyomtató, ami az én gépemre van kötve, elvileg azt is meg lehet osztani, de ott is elbuktuk a jelszavas dologgal (mivel én nem emlékszem, hogy bármit is megadtam volna)
Vagyis ha megosztom a nyomtatómat és megoldjuk ezt a jelszavas kérdést, akkor a hugi tud nyomtatni az én gépemen keresztül ha az be van kapcsolva? (Nem kaptam volna nyomtatóportos routert 30 alatt)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új pc házak! Kèszleten!
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest