- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
Gubu0101 #49428 üzenetére
Minél rugalmasabb kell, annál alacsonyabb számozásút kell venned (95A, 90A, 87A stb). Persze minél rugalmasabb a TPU anyaga, annál nehezebb nyomtatni. Én 95A TPU-t nyomtattam, de az szerintem nagyon kemény, habár lehet "puhítani" ha alacsony kitöltéssel (infill) van nyomtatva.
Link -
JulianSinulf
őstag
válasz
Gubu0101 #34834 üzenetére
Köszi!
Ez is egy jó ötlet, szerintem én is kipróbálom, ha más nem ír jobbat.A szélén húzott csíkot azért nem tartottam rossz ötletnek, mert így biztos, hogy meglett a nyomás a fejben. Viszont most így belegondolva nem szabadna már a melegítési fázisban is kinyomnia az anyagot, mert az azt jelenti, hogy működteti az extrudert, mikor még nem kellene. Illetve a nyomtatás végén semmilyen visszahúzás nincs. Szerintem.
A nyomás előállításhoz meg elég lesz a szoknya is. Elvileg úgyis ezt a célt szolgálná.
Az, hogy nyomtatás előtt középen leteszi a fejet a tálcára szerintem a nyomtató sajátossága. Az Anycube nem csinált ilyet, de nem is automata szintezős volt.
Ha nem lesz más, akkor kipróbálok más szeletelőket is, mint a nyomtató gyártó sajátja vagy a korábban említett kalibrációhoz. Amit le is szedtem, meg nézegettem is, csak már késő volt, ma meg mással próbálkoztam.Eddig a legjobb eredményt 205/60 fokon, 5/30-as visszahúzással értem el. Közel sem jó eredmény, de a legjobb. Majd még kipróbálom 200 fokon azonos beállításokkal. Bár jóra így sem számítok.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Gubu0101 #34500 üzenetére
Nálam is az vált be eddig a legjobban. Mondjuk a fekete párszor szívatott hogy nem tapadt le, de kiderült hogy az IPA sem takarít egy idő után rendesen, így meleg víz alatt lemostam a gyári üveglapot és utána tökéletesen tapadt. A huzatot ez sem szereti, de már LACK kuckóban van a nyomtató, nem teljesen zárva, mert akkor sem tökéletes a nyomtatás. Kell neki a hűtés de a huzat nem. Most érkezett hozzájuk (3dJake) eSUN filament, le is rabolták a készletet, de rendeltem PETG-t, 2 kilót. Egy valamit nem tudok, hogy merjek-e vele a gyári üvegre nyomtatni, láttam pár helyen hogy képes úgy letapadni hogy az üveget vagy a bevonatot is letépi ha nem kerül alá valami ragasztó stift (csak hogy legyen közte oldható anyag).
-
-
imibogyo
veterán
válasz
Gubu0101 #34278 üzenetére
Az a baj, hogy ezek még akciósan is nagyon drágák jelenleg... Nekem van CO2-es K40-em és diódás Neje Master 2-m is. Előbbit "majdnem" annyiért vettem, mint most ezek a kis diódás gépek mennek (316$), de a Neje Master-t is "töredékéért" vettem valami kuponnal (178$)... Tudom, hogy közhely, de brutális a drágulás minden téren...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged