Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
adatfalo #1591 üzenetére
Igen ezért van minden körül legalább 4 kör skirt.... akkor biztosan megy stabilan a szutymák /PLA/
Kb 3 hónapja építettem be az általatok ajánlott fűtött tálcát és pont ugyanekkor cseréltem a Print-Rite cuccot a simplify3D-re. És az új progiban nem volt beállítva a brim....
Ugye a simplify3D már algoritmus szabályozza a sebességet annak kiküszöbölésére, hogy csak akkor nyomtassunk nagyon lassan amikor kell egyébként PL kitöltésnél meg ami a csövön kifér....
Nagyon szép színes szagos ábrát is kapunk a tervről, hogy itt mennyivel tép a fej.................
Imádom a progit... de a beállításokon még sokat kell finomítani.
Csak hát volt beázás és hirtelen megugrott a pára máris nem tapadt a filament még a 80 fokos asztalhoz sem....Raftot akkor a nagyobb tárgyaknál kéne tenni ?
Mert akkor az összehúzódáskor nem jön fel a cucc ??
/ olvastam, hogy 100mm anyagnál már 1.5mm a változás /Mert a fejemben rajzolódik egy arany középút , hogy kicsit tárgyak brim és akkor tapad, nagy tárgyaknál meg raft és akkor van hely huzakodni.
De hol a határ ??? 5x5 cm ??? 2x2cm ??
Megéri 60 fok helyett 80 fokra csavarni a tálcát PLA alatt akkor jobban tapad ? vagy kevésbé ?Mivel közös lónak túrós a háta és a hely közelebb van egy fűrészmalomhoz mint laboratóriumhoz......
Hát nehéz élete van a nyomtatónak....
SOS jelleggel javasoltam, legalább egy légmentesen zárható dobot legyen már, hogy a hőmérséklet egyenletes legyen....
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Mac Studio / M1 Max 10C CPU / 24C GPU / 32G RAM / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- LG OLEDevo 48C2 / Smart, 4K, 120Hz, 1ms, 48" / GARANCIA(2027.10.29.)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Thin Laptop játékra! I7 11800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest