- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
World-Soft #2971 üzenetére
Pedig a válsz egyszerű: Leadtek WinFast PVR2000, PVR3000 Deluxe(nehezen beszerezhető)
~20e ft
Az első rész kívánalmainak megfelel(PVR2000 egyelőre csak 32bites Vista-val)
A digitális tunereket, furcsa módon, digitális adások vételére lehet használni
Minden olyan helyen, ahol nincs szükség set-top-box-ra, még akkor is, ha a tuner dekóder kártyát is fogad. A három(DVB-T,S,C) felhasználási területe nem összekeverendő. Nálunk egyelőre DVB-T kártyát lehet használni, bár nem sok mindenre. A DVB-S(Digi TV), és DVB-C adásokhoz sajnos a regisztrált box-ok miatt fölösleges digit. tunert venni. -
wwenigma
Jómunkásember
Ijen tunert itthon olcsón lehet kapni?
[link]
Illetve PCIe csatiba mit ajánlanátok? Jó lenne ha
DVB-T + DVB-C + analog + FM kompatibilis lenne, meg hardware-s Mpeg2+4 tömöritest tudna...
vagy ne álmodozzak, hogy ijen létezik? -
róland
veterán
Hibridnél választanod kell, hogy melyik változatot akarod megvenni. DVB-T a földi sugárzású digitális változat, DVB-S a műholdas, DVB-C a kábeltévés. Sajnos olyat még nem láttam, ami mindhármat kezelte volna.
Általában a DVB-T és az analóg vevő van egy kártyára építve.
PCMCIA azért lehet jobb, mert nem foglal USB portot a notebookon. -
damem
csendes tag
Van divx-be hardveresen rögzitő egység kb - 45ezer ft USB-s nálunk is beszerezhető , sajnos atipusát nem tudom (de számtech újságban már volt róla leirás)
az Angliában használt digitális tunerek egy része nem tudja a magyar szabványt (modulációt)
A DVB-T -> terrestial = földi sugárzás szabvány
DVB-S -> satellit = műholdas szabvány
DVB-C -> cable = kábeles szabvány
az összes modulációs módok kombinációja kb. 45 féle lehet !!!
a legjellelemzőbb az egymás melletti sűrű sokvivős
hibajavitás ..... FFT .... Vivőnként QAM 16 vagy 64 vagy FM .... stb
vivők száma , az angliában használ digitális tunerek egy része nem tudja a magyar szabványt
mert sok adó ugyanazt a csatornát használja nagy területen
vagy egymást nem zavaró külön tartalmú adások miatt
egyfajta leirás az Antenna hungáriánál megtalálható
Általános tv driver ha éppen működik : DScaler
demvás hasonló is van a sourceforge.net-en
[Szerkesztve] -
damem
csendes tag
Jelenleg T-com már elkezdte a DVB-C + kártyás !!! illetve saját vevődobozos előfizetéses adását már ! De lehet , hogy valami spéci kódolást alkazmeznak !!
UPC-kábelen is van valami hasonló... -
wassermann
addikt
válasz
georgeeboy #585 üzenetére
Szerintem a DVB-C még nem annyira kiforrott, mint a felszíni sugárzású DVB-T. Lehet, hogy emiatt - de tudtommal még egyik kábelszolgáltató sem használ ilyet.
-
georgeeboy
tag
Üdv!!
Tudja valaki hogy lehet e használni DVB-C kártyákat valamelyik szolgáltató hálózatán? Szóval van digitális kábeles adás valahol? Vennék egy tunerkártyát, de nem tudom ,hogy sima analógot,vagy DVB-C-t kéne e vennem?
Vagy a digitális jel bukta?
üdv.. -
AtOSz™
csendes tag
válasz
supercow #424 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. Tudnál ajánlani nekem vmit akkor amivel tuti jó az iuvcr? Lehet, hogy csak az SA chipsetesekkel megy? Tudsz vmit a Terratec Cynergy-ről? Azt tudom, hogy Philips SAA-7146 chipset van az 1200 DVB-S -en.
Off: Tegnap akartam venni, azaz vettem is egy Cynergy 1200-ast az Asia centerben lévő Aqua computerben és később vettem észre a kocsiban, hogy kiloptak belőle mindent amit tudtak. Szoftvereket, sőt még a távirányítót is... Ráadásul a számlán 1200 DVB-C szerepelt, míg nekem DVB-S-t adtak. Visszafizettettem velük. Szóval nem ajánlom senkinek azt az üzletet.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PayPal
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest