- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
zsolesz8881 #2708 üzenetére
Hangkártya oldalon keresd a hiba okát. Vagy rossz tüskére dugtad a hangkábelt, vagy nem jój vannak kiválasztva a ki/bemenetek.
-
bzoley
veterán
válasz
zsolesz8881 #2705 üzenetére
IPTV-t nem nem próbáltam, nem ismerem, tehát véleményem sincs.
Hogyne lenne:Antenna Digital, vagy a fene tudj, minek hívják most
Ha van egy DVB-T kártyád, és elég közel vagy az adóhoz, akkor kísérleti jelleggel nézheted az m1, m2, két dunatv-t kemény 720*576-ban
Vagyis várnod kell még néhány évet, hogyí valami használható dolog is legyen belőle.
És mivel nálunk addíg szokás húzni a dolgokat, míg kötelezővé nem teszik, akár 2012-ig is várhatsz -
bzoley
veterán
válasz
zsolesz8881 #2703 üzenetére
Hogy megelőzzük a felesleges kérdéseket, itt egy idézet, és egy link. Szerintem te is meg tudtad volna keresni:
''Az a gond a digivel, hogy a kártyát és a beltérit egymáshoz rendelték, tehát hiába van kártyád+beltérid, mással nem tudod nézni a digit, csak a beltérivel és a kártyával, mert párosítva vannak.Hú de bonyolúltam írtam le. Egyszerűbben, semmivel, semmilyen kártyafogadós beltérivel, pci-s kártyával nem tudod nézni a digit, csak a Digis beltérivel(Hyundai, Humaxok)''
Ezt olvasgasd, ha többet akarsz tudni:[link]
Ha felvenni akarsz, akkor egyszerű analóg tuner, vagy egy digitalizáló kártya és mehet.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
zsolesz8881 #2701 üzenetére
Nem ismerem a DigiTv-t, sem a szolgáltatásait, de gyanítom hasonlóan működik a többi majdnem digitális szolgáltatóhoz. minimum járhat melé egy box, és onnantól te hagyományos tv-vel, tunerrel fogod az adást, ami jelen esetben jellemzően max 768*576 a tunereknél. De ha mégis digitális lenne, akkor is inkább DVB-S, vagy C-re lenne szükséged. Így marad az analóg tuner.
Ha mégsem így van, majd kijavítanak
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest