- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
wassermann #5700 üzenetére
Amit bzoley linkelt be ott is látszik, hogy az RF outnál nincs rögzítőcsavar, és mivel az átkötőkoax baromira nehezen megy be hajlamos a deformálódásra, természetesen nem a nyák hanem az aluminium rész. Sőt, még Zöld világító LED is van rajta.
-
bzoley
veterán
válasz
wassermann #5700 üzenetére
A legtöbb új típushoz extraként választható kiegészítő(premium package).
Amolyan jelközösítő, némi jelerősítéssel, így egyszerre minden kábelt be lehet dugdosni anélkül, hogy zavarnák egymást. Hasznos kütyü. A tuner meg "csak" egy jó kis hybrid tuner(a képen egy másik típus van).GoodSpeed:
Az audio kábel elvileg jól van bedugva, nincs megfordítva.
4Gb ramnál erősen ajánlott a legfrissebb beta-k használata. -
cibuu
tag
válasz
wassermann #5624 üzenetére
hmm,engem is zsebre vágott
köszi! -
bpmcwap
senior tag
válasz
wassermann #5624 üzenetére
de jó, pont erről akartam kérdezni...
Nekem ilyenem van pár napig tökéletesen működött a távreccsentője aztán süket lett, nem az elemmel van gond, valami más lehet... ez is valami vistás gond valószínűleg mert a dvdrwmmel ugyan igy jártam...
Azt sikerült megoldanom regisztriben, ezzel tudja esetleg valaki hogy mi a szitu???
egyébként maga a tuner nagyon komoly! szép a kép, stabilan müxik bár erő igényes... csak duálprocival ajánlanám... probáltam 3500+os AMDvel, 2800as celleronnal nem az igazi... a digitalt ezekben az esetekben egyenesen el kell felejteni, de az msi lappal ami 1,8 duálban meg az új nagy géppel ami 5200+os duál teljesen jó...
A progival 2 bajom van... az egyik hogy a csatibeállitásokat nem lehet menteni...exportálni majd importálni... ez hasznos a leadtekekben, a másik hogy a digitális és az analog beállított csatikat nem lehet egy programcsoportba gyurni... vagy digitális adókat nézel vagy analogot... utobbival együttlehet éálni, előbbi csak telepitéskor jönne jól...
---
a távirányitós probléma tuti vista problem mert xpvel semmi gondja....
ha valakinek van ötlete vagy tapasztalata kérem ossza meg velem, köszönöm! -
bzoley
veterán
válasz
wassermann #5613 üzenetére
Épp ez az. A kábelszolgáltatók is sorra állnak át, de náluk túl sokra nem mész a digitális tunerrel, hacsak nem akarsz nekiállni trükközgetni. Marad az STB, és mellé egy tuner, amiből elég lehet egy olcsóbb, analóg is. Úgy esetleg írhatod, hogy lassan felejthetjük az analóg jelet, de azért a tunereket még lehet használni néhány dologra.
És ha az RTL, és TV2 nem lesz jelen - már pedig nem igazán tapsolnak a DVB-T-nek - akkor még néhány évig fix helye van az analóg megoldásoknak a szobaantennások körében. -
bzoley
veterán
válasz
wassermann #5611 üzenetére
Ne temesd az analóg tunereket. Nem fogják tömegesen lemondani a kábeltévét a DVB-T-ért, és mivel egyre "népszerűbbek" az STB-k a szolgáltatóknál, szükség lesz valamilyen bemenetre a tévézéshez. Persze ez lehet digitális tuneren is.
AXisBOLD:
Korábban már említettem. -
AXisBOLD
addikt
válasz
wassermann #5600 üzenetére
még egy ok hogy ezt vegyem
ez a cucc milyen: Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick 340E/330E ?
FM-et nem tud! -
törölt tag
válasz
wassermann #5590 üzenetére
PÜ ment.
-
törölt tag
válasz
wassermann #5555 üzenetére
Oké, de a Digi Setopboxjáról jövő jelet a volar, betudja fogni hagyományosként nem?
-
törölt tag
válasz
wassermann #5553 üzenetére
A műholdvevő két szobával arrébb van, és Koax kábellel jönne a családi géphez a Digi TV adása. Koax-RCA kábel esetleg van?
http://logout.hu/iras/avermedia_avertv_box7.html
Amúgy a tuner érzékelné egy csatornán a vételt és onnantól a set top box távirányítójával lehetne csatornát váltani nem?
szerk. Illetve nem sokára tervezik földi sugárzású digitális adók üzembe helyezését is az egész országban nem?
-
bzoley
veterán
válasz
wassermann #4705 üzenetére
A topic címe: "Milyen tv tunert?" Olyan tunert csak nem fogok ajánlgatni, aminek a fele nem használható, vagy az átlagnál is ocsmányabb a képe, esetleg a szoftverétől a hajam tépném ki. Lehet, hogy úgy tűnik, jobban van fényezve, de összességében használhatóbb is a többinél. Az előbbi megjegyzések neked lehet, hogy nem mondanak semmit, vagy lehet, hoyg másképp értelmezed, én jót mosolyogtam rajta, mert ismerem az előzményeket. A Leadtek userek szinte már annyira el vannak kényeztetve, vagy annyira el vannak kényelmesedve, hogy már szinte azért is képesek panaszkodni, ha a program nem olvassa nekik fel az esti műsort
Ehhez képest nézd meg a Hauppauge felhasználót, csendben viseli, hogy a kártya fele kvázi nem használható.
Száz szónak is egy a vége, az hogy mi jó, vagy mi nem, az nézőpont és igény(esség) kérdése.
Ja, a "csúcs" Volar-t lealázta egy három éves konstrukció. -
róland
veterán
válasz
Én NEM tudom ajánlani a Pinnacle-t.
Akkor már inkább Hauppauge, Leadtek.
Amúgy azért ez a kettő, mert mindkettő bizonyított.
-
törölt tag
válasz
Kettőt (Terratec, Pinnacle) a saját tapasztalataim alapján egyből kihúznék a listából.
-
törölt tag
válasz
wassermann #4672 üzenetére
Minden processzorba van 30-40 ismert, de soha sem javított hiba. Az FDIV bug pl sw szinten javítható volt (BIOS frissítés), illetve a következő rev-ben javították. A TLB bug nem csak a Phenom-okat érintette, a C2D-k is kezdetben rendelkeztek vele, csak ezt valamiért nem fújta fel a "szaksajtó" (nyilván az intel tett erről, és arról is, hogy a Phenom-ok esetén megtegyék). Mind a két esetben javítható volt sw szinten.
Tudni kell, hogy mekkora az adott hiba előfordulási esélye. A Phenom TLB bug-jával is csak az volt a probléma, hogy szinte lehetetlen volt előidézni, ezért is tartott sokáig a hiba megtalálása. Javítani pár óra alatt tudták.
A nem javított hibák pedig vagy nem járnak következménnyel, vagy gyakorlatilag lehetetlen őket előidézni.
Szóval nem kell ezektől félni, a CPU használhatóságát nem befolyásolják.
Ellenben a 3D Y/C bug és az AGC Freeze bug komoly probléma, lévén a használhatóságot erőteljesen rontja. (A ViXS chippel csak az ára volt a probléma a Leadtek szerint, illetve, hogy a 3D szűrőinek minősége elmarad az NXP mögött. Az meg jóval gyengébb a PVR3000 Deluxe-on alkalmazott NEC chipnél...)
-
törölt tag
válasz
wassermann #4642 üzenetére
Lehet kapni DVB-C és DVB-S(2) tunereket is...
-
Zoty4
őstag
válasz
wassermann #4636 üzenetére
analógot nyaraláskor ill síeléskor laptoppal, a digitálist meg jupiszi kábellel használnám.
Akkor most a kábeltv-t nem tudom ezzel venni? -
Zoty4
őstag
válasz
wassermann #4634 üzenetére
ennek mekkora a maximális felbontása?
nem találtam se a cikkben, se a kütyű honlapján a specifikációban -
beeeeerka
tag
válasz
wassermann #4609 üzenetére
Szia, Köszi, PÜment! B.
-
törölt tag
válasz
wassermann #4544 üzenetére
Köszi a választ, akkor az Aver Tv Box lesz.
-
Sam_26
csendes tag
válasz
wassermann #4493 üzenetére
Oksa!
Canon XL2 őm van. Van rajta miniDV. de nincs rajta firewire
s ezért nem tudom milyen eszközt kellene vennem amivel össze tudnám kötni. Ezért jutott eszembe a tv tuner, vagy valami digi kari.
S te mit javasolsz mit vegyek amin van miniDVI bemenet? S usb vagy firewirwe vagy pcmci cucc legyen?
Előre is kösui a segítséget!
-
gardener
senior tag
válasz
wassermann #4417 üzenetére
Érdekes ötlet. köcce.
És a kérdésem második fele?
"A TV tunerek a fibernet által sugárzott kábeltv adásokat ugye simán megjelenítik? Valamint később ha már jönnek digitális adások is,akkor azokat is képesek-e ezek fogadni?" -
zrinyi
csendes tag
válasz
wassermann #4360 üzenetére
konkrétan milyen kártyád van?
Mert ha azt mondják nem tudnak vele mit kezdeni... akkor más megoldást kell találni
-
kisninja
őstag
válasz
wassermann #4321 üzenetére
Köszi megnézem mennyiért tudnám beszerzni illetve hol a legolcsobb.
-
toto92
csendes tag
válasz
wassermann #4317 üzenetére
Csak én szeretnék felvenni(másnak nem nyúlkapiszka).
Jah, és van TV-OUT-os vidkari. -
toto92
csendes tag
válasz
wassermann #4315 üzenetére
Nos én azt szeretném, hogy atv-tunerre rákötnék olyan 72cm-es tv-t.
Csak az zavar, hogy a ph-s tesztekben a monitor negyedét beborító képek eléggé...
Tehát azt mondod, hogy ha tv-re kötném, akkor akkor normális képet kapnék?
Lehet valamiféle, olyan szerkentyű kéne, amelyben van tuner, és közben tud kommunikálni a géppel, tehát nem kell dvd lejátszót venni, mert az ott lenne a gépben. Meg ott fell tudnám venni a HDD-re a filmeket. -
toto92
csendes tag
válasz
wassermann #4313 üzenetére
Ezeket a teszteket néztem, de a 19"-os képernyő negyedét beborító képek is eléggé eltérnek a földi antennával fogható műsoroktól, amelyek sima képcsöves tévén jelennek meg.(nálam)
-
törölt tag
válasz
wassermann #4309 üzenetére
A tunerek PiP-je annyiban több ennél, hogy csak egy sw fut mindehhez, ami normális esetben kevesebb erőforrást igényel, mint kettő (persze vannak kivételek, pl a turhatek sw-ei).
-
válasz
wassermann #4309 üzenetére
a most tesztel pinnacle dual hybrid-je viszont tudja a TV-k-ről ismert PiP funkciót, igaz, ehhez 4 tunert tettek rá
és az ára is olyan...
-
törölt tag
válasz
wassermann #4302 üzenetére
A PIP tunerek esetén nem ezt jelenti. Hanem azt, hogy egyszerre tudod nézni az élő adást és az éppen felvett, vagy megnyitott videot a kezelősw-ben.
-
vargapdavid
tag
válasz
wassermann #4296 üzenetére
Milyen Tv tunert érdemes venni szerinted? Jó minőséget szeretnék látni a monitoron és jó minőséget szeretnék felvenni a tvből. Az is fontos, hogy összetudjam kötni az ExtremeMusic hangkártyámmal. Na és 25-30ezer forintnál ne legyen drágább.
-
Sorrentino
csendes tag
válasz
wassermann #4285 üzenetére
Pont egy ilyenre lenne szükségem.
Köszi a tippet. -
törölt tag
válasz
wassermann #4272 üzenetére
Nem nézlek se madárnak, se hülyének. Csak pontosítottam. Valószínűleg túlérzékeny vagyok, ami viszont egyértelmű: kötekedő és szőrszálhasogató. De gondolom már magad is rájöttél.
-AD4M-: A jelek szerint a ChrisTV nem kezeli rendesen a PCI Audio-t. Esetleg nézd meg, hogy a hangvezérlő ki és bemenetei közül mi van letiltva/engedélyezve.
-
törölt tag
válasz
wassermann #4266 üzenetére
Aminek belső kimenete van, arra kissé bajos rádugni a fülhallgatót.
x64: "ha jól emlékszem daa-raa is szívott vele" Ezt hol olvastad, és konkrétan miről van szó? Az eddig felmerült összes problémát rövid időn belül meg tudtm oldani.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
wassermann #4193 üzenetére
5 év azt mondod?
Akkor megveszem a 3000-est. ennyi pénzem 5 év múlva is lesz, akkorra meg gondolom már csak digitális tunerekkel dobálóznak...
feltéve ha nem analóg jelet ad ki magából a settop box... -
Hoffer
őstag
válasz
wassermann #4188 üzenetére
Át kellett állítani Magyarországról, Németországra és minden tökéletesen működik!!
-
Hoffer
őstag
válasz
wassermann #4188 üzenetére
MOst eltávolítottam mindent próbálkozom és megint csak piros lesz amikor keres lehet megpróbálom tényleg ausztriát vagy németországot!!
-
Teasüti
nagyúr
válasz
wassermann #4154 üzenetére
konklúzió? A végeredmény ugyanúgy nem egy óriási bitráta.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
wassermann #4096 üzenetére
Igeeen, ezért is veszem fontosabbnak a szoftvert, mint a minőséget.
Hiszen manapság már szvsz nem olyan nagy a hardverek közti differencia, inkább csak az a kérdés, h a hozzá adott szoftver képes-e kiaknázni a lehetőségeket. -
bzoley
veterán
válasz
wassermann #4008 üzenetére
Ezt én egy csöppet megkérdőjelezném. Engem legalábbis egyáltalán nem érdekel, hogy van-e valamilyen vágó szoftver a kártyához, mert úgy is azt használom, amit én szeretek.(egyébként van VideoStudio).
Sokkal fontosabb, hogy hogy milyen anyagot fogsz vágni, (ha egyáltalán kell, mert directburn-nél, ha ügyesen indítod, és állítod le a felvételt, egyből menüvel megkapod a dvd-t, nincs szükség utómunkára), viszont aki hallotta már az említett kártya hangját, az elismeri, hogy nehéz hasonlót találni, és tényleg nem sokkal, de a képminőség is igencsak ott van, és együtt a kettő már ad annyi pluszt, hogy fölösleges legyen a szoftveren rágódni. -
gubitnik
csendes tag
válasz
wassermann #4008 üzenetére
Pl, melyik filmvagdosó és DVD-készítő program az igazán "tuti" és egyszerű használhatóságú? Majd igyekszem beszerzni.
Tehát azt szummázhatom, hogy EXPERT - nem!
Vagy TV2000XP GLOBAL vagy PVR3000 ez majdnem egyforma minőség.
Végül is ha a hardveres tömörítést nem nézzük mi szól egyik vagy a másik mellett? Mit tud az egyik amit a másik nem?
Említettetek egy olyan lehetőséget: a PVR tud olyat, hogy előre beprogramozottan a PC-t kikapcsolt állapotból bekapcsolja és indul a felvétel.
A TV2000XP Globálnál van ez ez a lehetőség?
-
zolynet
veterán
válasz
wassermann #3991 üzenetére
Kösz!
-
Dzsolo
senior tag
válasz
wassermann #3968 üzenetére
Ezer THX
-
Cobi
csendes tag
válasz
wassermann #3961 üzenetére
Köszi, én úgy olvastam, hogy a main csati kell, ha kevés neki, akkor kell sub.
most úgy megy, hogy csak az egyik, a main van csatlakoztatva.
-
Cobi
csendes tag
válasz
wassermann #3941 üzenetére
Szóval USB-s lett.
avertv hybrid ultra usb
tv üzemben 18-20%-on megy a proci, mpeg2 felvételnél sem változik,
szoftveres kódolásnál 50-100% a procihasználat.
nekem is dupla usb csati van rajta, de a leírásban nem említ semmit, csak
Main connector és Sub connector
kell-e mind a kettő, hub-on keresztül használható-e? -
djtrial
tag
válasz
wassermann #3953 üzenetére
mindent kipróbáltam de nem jó 'pc' hangfallal, viszont erősítőmmel rendesen műxik, de csak akkor szól mind a 2 hangfal normálisan, ha benyomom a mono gombot. mitől van ez?
-
Cobi
csendes tag
válasz
wassermann #3941 üzenetére
Köszi a válaszokat.
-
Cobi
csendes tag
válasz
wassermann #3938 üzenetére
Köszönöm a választ,
2000Ft a különbség, UPC-kábel van és néhány VHSkazit is lemásolnék.
Fehérváron nem tudom mennyire használható a DVB-T.+ kérdés :
ha szoftvereben gondolkodunk, akkor
USB kontra expressCard ? -
Cobi
csendes tag
válasz
wassermann #3936 üzenetére
Köszi,
mielőtt kérdeztem olvastam, az általam említett eszköz annyiban különbözik, hogy tud hardveres kódolást is (és kicsit nagyobb)
ebben a hardveres dologban nem vagyok otthon (bár a tunerekben sem nagyon, igaz volt régen egy mono pinnacle-m) -
gallus
aktív tag
válasz
wassermann #3913 üzenetére
Koszonom.
Sejtettem ezt a kimenetes dolgot. Minek is?
Azért koszi.
-
sK0t
tag
válasz
wassermann #3902 üzenetére
THX
-
DrGonzo22
őstag
válasz
wassermann #3901 üzenetére
Én inkább arra gondoltam, hogy miért nem adnak műsort 16:9 arányban is... De ki veszi meg akkor az ilyen arányú lcd tévéket?
-
DrGonzo22
őstag
válasz
wassermann #3891 üzenetére
Én sem úgy gondoltam, hogy ingyen, hanem természetesen egy előfizetéssel. Csak gondolom, ha előfizetek a UPC, Digi-TV, T-home valamelyikére, akkor a kiérkező szerelő egy tv-hez fogja csatlakoztatni az eszközt. Ha jól sikerült kihámoznom akkor az nincs korlátozva, hogy ugyanazt az adást hány készüléken át nézem, ill. 2 tv-n egyidejűleg is lehet mást nézni. Nekem az lenne a kérdésem, hogy mit kell ahhoz tennem, hogy a 2 támogatott tv egyike ne egy tv legyen, hanem a számítógépem. Szükségem van-e ehhez egy digitális tunerre, vagy pedig teljesen másképp kell ezt megoldani?
Ja és nem ragaszkodom ahhoz, hogy pont DVB-T legyen, csak találomra linkeltem be digitális tv tunert.
-
hbruce000
tag
válasz
wassermann #3870 üzenetére
Ha jól vettem ki a leírásokból, erre ad megoldást az avermedia, a pip opcióval.
Ha jól értettem a tv képet rá lehet tenni úgy a monitorra, hogy közben megy a pc kép, mint 1 belső tunernél.Hogy ez tényleg így működik e, ahogyan én gondolom az nem biztos.
TvBox 9 -
Grobby
tag
válasz
wassermann #3770 üzenetére
Akkor a Hauppage sem rossz választás.
Igazából a Leadtek a legszimpibb, viszont nem tudom milyen előnye van az Aver, meg Hauppage tunereknek azzal, hogy MCE edition mindkettő...
Esetleg kezelés egyszerűbb? -
Grobby
tag
válasz
wassermann #3768 üzenetére
Én nem akarok vacakolni, igazából költői kérdés volt...
És esetleg vmi hozzáfűzni való vagy vélemény az eredeti kérdéshez? -
bzoley
veterán
válasz
wassermann #3752 üzenetére
-
válasz
wassermann #3733 üzenetére
?
-
FRN
tag
válasz
wassermann #3693 üzenetére
Rendben. Akkor csak a magam megnyugtatása érdekében a PVR lesz a befutó.
Aztán majd jövök a termék használatával kapcsolatos kérdéseimmel is, de azt majd az erre a célra szolgáló topicban.
Mindenkinek még egyszer köszönöm a segítséget!
Bzoley: Az oldaladért külön köszönet! -
FRN
tag
válasz
wassermann #3683 üzenetére
A firewire bemeneten keresztül nem jobb lesz a minőség? AVI-ról beszélve.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
wassermann #3680 üzenetére
Én mpeg2-n kivül mást nem nagyon haszálok. 8000kbps-től már élvezhető a minőség
Viszont elég gyakran váltják egymást a hw-es, és sw-es tunerek a gépemben, de ez a felvétel elkészitésének nehézségére nincs hatással. igaz, nem használom agyon felvétel közben a gépet, netezgetek, tévézgetek, igy mindegy, hogy 3, vagy 30%-ot eszik a prociból. -
FRN
tag
válasz
wassermann #3660 üzenetére
Köszönöm! Én is erre gondoltam, csak volt némi megingásom a 64 bites driver hiánya miatt.
-
törölt tag
válasz
wassermann #3658 üzenetére
Ugyan azt csomagolják mindkettő mellé. A PVR annyit jelent a Leadtek-nél, hogy analog hw codec-kell, a TV ugyan ez hw codec nélkül.
-
frankie!
őstag
válasz
wassermann #3623 üzenetére
Biztos van valami szoftveres megoldás!
Zenékhez létezik a Streamripper nevű progi, ezzel a webrádió streamet le tudod menteni, és szét is szabdalja a számokat+átnevezi az info alapján.
Ilyen kellene, csak videokhoz!!! -
Sz.Miki
őstag
válasz
wassermann #3574 üzenetére
Miért ne lehetne? Megnéztem, és tud ugyan úgy közvetlenül DVD-re felvenni vagy akár merevlemezre kódolni a műsort!
-
kokii
tag
válasz
wassermann #3513 üzenetére
izmos alatt mit értesz?
[ugye nem 8800GTX et? XD
]
[Szerkesztve] -
q2w3
senior tag
válasz
wassermann #3496 üzenetére
ok, de ha komponens bemenet van rajta akkor az azt jelenti, hogy rá lehet kötni a wii-t?
Azért mert a gépem hátulján van egy komponens kimenet/bemenet és csak hd tv-t lehet rákötni.
[Szerkesztve] -
zsimboj
csendes tag
válasz
wassermann #3414 üzenetére
Igazad lehet, de egy Core 2 Duo 1,66GHz, 512Mb memóriával elég kell, hogy legyen. Ráadásul a Széchenyi hegyi adótoronytól kb 500m-re vagyok. Szóval a jelerősség sem lehet gond. Vagy leghet, hogy túl közel vagyok hozzá? Nem hiszem, hogy ez befolyásolná.
Leszedtem a legújabb AverMediaCenter-t, azzal is szaggat, meg a leújabb drivert is. Esetleg más szoftver segíthet? Tudsz ajánlani vmi TV-s szoftvert?
Kösz. -
dan390
aktív tag
válasz
wassermann #3293 üzenetére
igen mar megoldottam megvolt törve a kabel
most mar csak ingyen fly2000 kellene pls -
szeva000
addikt
válasz
wassermann #3192 üzenetére
háát igen,de kikapcsolt szűrőknél milyen a képminőség???
max holnap döntenem kell,mit is vagyek.
Nem sok a variáció
1,Leadtk WinFast PVR3000
2,Hauppauge WinTV-HVR-1300(hibrid)
3,Hauppauge WinTV-PVR-150 és 350
szerintetek melyiket lenne érdemes megvenni?Mégegyszer hangsúlyozom,nekem a kép minőség az mpeg2 enkódernél fontos, a felvett műsor a lényeg(főleg sport)
[Szerkesztve] -
Dread
tag
válasz
wassermann #2835 üzenetére
hali!
bocsi hogy csak most reagálok.
még nem vett az ismerösöm de mondom majd neki.
amugy kezeli az usb2t.
köszi szépen -
bzoley
veterán
válasz
wassermann #2829 üzenetére
Lehet, hogy szépnek mondható, de akkor egy cx2388x-es szint gyönyörűnek
Azonkívül, még ha csak tévézésre kell is, pl. egy Global a maga 7-8ezres árával nem mondható drágának és ennyiért szinte full luxust adnak ebben a kategóriában
Jó lehet, hogy számít valakinek az az egy-két ezer forint is. -
wassermann
addikt
válasz
wassermann #2825 üzenetére
Ma már nem gyártanak sz@rt mert egy komolyabb gyártó sem reszkírozza a hírnevét. Ha jól emlékszem a BULK csak annyival kevesebb, hogy nincs hozzá távirányító.
- De miért nem kérdezed meg egyenesen az eladót, ahelyett hogy itt találgatnánk? -
sss
őstag
válasz
wassermann #2825 üzenetére
Igen az a legolcsóbb, de az vmi lebutított? Azért jó lenne ha szép képe lenne.
-
DrGonzo22
őstag
válasz
wassermann #2794 üzenetére
Köszi.
-
DrGonzo22
őstag
válasz
wassermann #2775 üzenetére
Köszi, tehát, ha veszek egy ilyen dobozt, meg egy digitális tunert, akkor működik külön-külön. A képarányról nem tudsz semmit? A monitorom 16:10-es és elég rossz, hogy csak 4:3-ban tudom nézni rajta az adást, digitálisan lehet 16:10-ben is?
(kb. mennyibe kerül egy ilyen box, ill. egy dig. tuner?) -
KriszBoy
senior tag
válasz
wassermann #2768 üzenetére
De nem ez volt a kérdés!
Vki már mutatott a Leadteknél egy olyan tunert ami igaz külső de van kép és hangkimenete! Nekem más alternatívák kellenének még! Például más márka... Rá szeretném kötni egy kijelzőre a Tunert amin van S-video ill RCA bemenet, de tuner nincs benne...!
[Szerkesztve] -
DrGonzo22
őstag
válasz
wassermann #2770 üzenetére
Kicsit félreérthetően írtam. Lenne egy teljesen külön tv (totál hagyományos, kb. 10-12 éves)a nappaliban, és egy pc tunerkártyával a szobámban. (Ill. még egy másik tv is, de az annyira nem fontos, mert már több mint 20 éves, és nevetséges képátlója van, sosincs használva.) Annyi érdekelne, hogy minden eszközhöz különn kell átalakító ( a pc-hez egy pci-os digitális tunerkártya), vagy megoldható, hogy egy központi átalakítás van?
Ja és még annyi, hogy a 4:3 arány megmarad, a digitális előfizetésnél is, vagy ott elérem a jelet többféle arányban is?
[Szerkesztve] -
Messa
tag
válasz
wassermann #2628 üzenetére
Balinov-nak és neked is nagyon köszönöm a gyors választ.
Jövőre tervezek egy új konfigot és azért gondoltam,hogy addig meg kihúznám hardware-s kódolással,mert egyenlőre csak egy 1.8as AMD előlködne vele. -
313313
addikt
válasz
wassermann #2496 üzenetére
próbáltam a tunnert Athlon 64 2800+, 1Gb ram azon is ugyanezt a hibát hozta....
-
lajo
senior tag
válasz
wassermann #2488 üzenetére
-
Attii
csendes tag
válasz
wassermann #2480 üzenetére
Nos, hát először is köszi a válaszokat, maradok a hardveres mellett.
A fórumot olvasva, meg úgy általában is a boltokban ez a 3 az amelyik népszerű:
- Leadtek WinFast PVR2000
- Pinnacle Systems PCTV Pro
- Hauppauge WinTV-PVR-150
Szerintetek melyiket éri megvenni?
Mindegyikről hallottam/olvastam hideget-meleget. mondjuk legtöbb rosszat Pinnacle-ról írtak.
Nemtudom. Tudnátok még ebben tanácsot adni?
esetleg más típus?
köszi
[Szerkesztve] -
vagamo
őstag
válasz
wassermann #2358 üzenetére
Kösz a segítséget de nem sokat értem vele!
Azóta megvettem PCTV Analog Pro PCI-t álítólag újabb mint a 110-es, valami fontos tudnivaló róla? -
JohnnyX
őstag
válasz
wassermann #2354 üzenetére
Osszedobsz nekem 2db-ot, nekem nincs ra idom. Mikor mehetek erte?
-
Balinov
titán
válasz
wassermann #2293 üzenetére
kiegészíteném Daa-raa-t azzal,hogy egy Terratec Cinergy TV200 PCI-vel is simán megy a 0.94-es DTV.annyit pofázik,hogy nincs dvb eszköz,de ezt még a leadtek expert tuner esetén is megteszi.
-
zaba
tag
válasz
wassermann #2291 üzenetére
Okkidokki, akkor már értem,(nyákos kérdést).
De foglalnátok állást? Tudom nehéz dolog, de a Leadtek van annyival jobb, amennyivel drágább? És esetleg a Leadtek PVR-jét lehet az Avermedia-hoz használni? Mert nézegettem már Bzoley lapját és ott csupa jót olvasni arról a progiról.
A tesztet én is olvastam azok alapján megvenném az Avermedia-t is, de ha sokkal jobb a Leadtek, akkor inkább mégiscsak azt, már csak a viszonylag gyakran frissített progik miatt is. -
JohnnyX
őstag
válasz
wassermann #2274 üzenetére
Azert mert Te is latogatod mind2 topikot, meg nem hatalmaz fel ra hogy kiabalj
(Vegulis ujoncrol van szo.)
[Szerkesztve] -
MooN00
aktív tag
válasz
wassermann #2248 üzenetére
örök hála... Tudsz valami jó minőségűt és olcsót mondani ?
-
Harti
senior tag
válasz
wassermann #2138 üzenetére
Nemvolt minek örülnöm mert több mint 1 órát vártam és 1 csatornát talált!
Valami gáz van de nemtom mi!
Több kábelből összerakott vezetékem van lehet ez gond??? -
pubwart
aktív tag
válasz
wassermann #2120 üzenetére
Vettem észre.
Én rá gondoltam. Elvileg HD képes [link] -
craic
aktív tag
válasz
wassermann #2113 üzenetére
Valahol éreztem...
1. - ehhez már volt szerencsém
2. - ezzel meg az lenne a bajom, hogy digitális TFT-m van, és ebből nem nagyon szeretnék alább adni, és egy ilyennel valszeg erre kényszerülnék...
3. De az hogy vesz TV-t?
Kár, hogy nem csinálak olyan TV-boxot, amin van egy usb is, szerintem nem állna sokba. Tuti nincs ilyen? -
Harti
senior tag
válasz
wassermann #2103 üzenetére
Ez tök jó meg minden de ha jól látom 20k fölött van az ára! Nekem max 10k-m van rá!
-
gigitt
csendes tag
válasz
wassermann #2097 üzenetére
Köszi a segítséget, végül az analóg mellett döntöttem, nagyon elégedett vok a Leadtek kártyámmal
(a rádióból én sem tudok feltenni de feltételezem hogy azért mert az nem is az aux csatornán át szól, ugyanis a hangerőszabájzásra sem reagál, nem kísérleteztem még vele hogy melyik csatornán jön, ha sikerül megoldanom akkor írok ha érdekel valakit)
-
nemtommi
senior tag
válasz
wassermann #1793 üzenetére
Az a parám, hogy egy 1,2GHzes Pentium III M (Tualatin), illetve egy 1,4GHzes Celeron M (Dothan) mellé kellene. MPEG-2-höz ezek kevesek gondolom.
-
canniball
nagyúr
válasz
wassermann #2019 üzenetére
Köszönöm!
-
canniball
nagyúr
válasz
wassermann #2015 üzenetére
''...egy egyszerü analóg videó-bemenet...''
Ilyet hol találni? -
pedrotakax
csendes tag
válasz
wassermann #2001 üzenetére
Hát ez az, hogy csak az jön be hanggal semmi más.
-
Csöves
őstag
válasz
wassermann #1910 üzenetére
Nincs kép se hang vele, de röhej, hogy megtalál 45 csatit csak fekete marad .
-
tkazmer
addikt
válasz
wassermann #1898 üzenetére
És szerinted ez jó ár érte?
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
válasz
wassermann #1896 üzenetére
Ezt mennyiért árulják úgy általában?
-
Poplacsek
senior tag
válasz
wassermann #1890 üzenetére
) Itthon fogyott ki, és persze jön a hitegetés, hogy talán két hét múlva hoznak Németből stb. De én már nem hiszek az ilyen ''üzletembereknek''.
Másik típust keresek már két napja és nem találok olyat ami tuti jó lenne egy 1,2Ghz-es notihoz((((
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Need for Speed: Rivals
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vicces képek
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eladó/Trust Gamin 4Az1-ben készlet!!!
- 1080p modern Gamer gép, Garanciás
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest