Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- DIGI Mobil
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Apple Watch
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
válasz BigBlackDog #70214 üzenetére
Szia!
Ha PCIe 3.0, akkor márcsak a tesztek alapján is a sima 980-nál jobb választás a 970 EVO Plus. Illetve a sima 980-nak nincs DRAM cache memója, a rendszermemóriát használja helyette, amiről megoszlanak a vélemények hogy mennyire jó vagy sem.
Viszont mivel a lapod támogatja a PCIe 4-et, így én a 980 Pro-t választanám.
5 év gyártói garancia van rá. Tehát én lehet inkább olyan helyről vásárolnám, ahol ezt az 5 év gyártói garanciát írják.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
válasz BigBlackDog #70145 üzenetére
Nem off, mert a felhasználás jellege igencsak meghatározó egy SSD-nél (meg szinte minden HW-nál)
Ilyen IDE-knél pedig jó dolog az, ha a fájlokat gyorsan el tudjuk érni (az IntelliJ pedig ha jól emlékszem, szereti pásztázni a fájlokat). Szóval szerintem érezhetőbb a különbség. De ez inkább kényelmi szempont már.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
válasz BigBlackDog #70142 üzenetére
Java-hoz milyen IDE-t használsz?
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
HARDVERAPRÓD
válasz BigBlackDog #70142 üzenetére
Hát maximum a képfeldolgozásnál.
-
HARDVERAPRÓD
válasz BigBlackDog #70139 üzenetére
Szia. Mi lesz a felhasználási terület?
-
dabadab
titán
válasz BigBlackDog #61018 üzenetére
Ha nagyon akarnád, akkor a második 16x PCIe slotba rakhatnál egy adaptert és azon keresztül lehetne használni pcie SSD-t (boot nem menne róla), de sok értelme nem lenne arra, amire neked kell.
DRM is theft
-
dabadab
titán
válasz BigBlackDog #61016 üzenetére
A szokásos: Crucial MX500, WD Blue, ezekből az 1 TB-sek is 40k táján vannak.
DRM is theft
-
SkyLine3000
addikt
válasz BigBlackDog #24084 üzenetére
emagnál 18900 az intel 520 és 5 év garival + ingyenes házhozszállítás! Nekem is onnan van ennyivel.
[ Szerkesztve ]
-
Ice&Lime
veterán
válasz BigBlackDog #24088 üzenetére
Nincs mit.
-
Ice&Lime
veterán
válasz BigBlackDog #24086 üzenetére
Igen, inteles a sata vezérlője a lapodnak. Szerintem nem volt ilyesmi tapasztalat, de lehet cserélni a kettőt, win szabványos vagy inteles vezérlő. Érdemes először a win szabványosával hagyni telepítés után.
-
Ice&Lime
veterán
válasz BigBlackDog #24084 üzenetére
Igen, elvileg az sx900 szinkron-os. Többet nem nyújt a hyperx szerintem, az úgy erős túlzás lenne, valóban. Igen, 520-at már nehéz jó boltokban 5 év garival kapni, a 240GB-os változat meg hanyagolható 80k-ért, remélhetőleg ez változni fog, vagy máshonnan rendeld meg ahol még 38-39k.
[ Szerkesztve ]
-
Ice&Lime
veterán
válasz BigBlackDog #24082 üzenetére
Ha 2 év alatt csak majdnem 8TB-ot írtál rá, akkor az tényleg nem sok, így ajánlható a sam 840 evo is (vásárlás után egy fw. frissítés, ha a régebbi van rajta), vagy ha nem, akkor még hyperx 3k, intel 520 és sx900.
Amiket leírtál kettőt, azokból inkább az sx900.[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz BigBlackDog #24065 üzenetére
Kicsit nézegettem a dolgokat, egyelőre az alábbi két játékos maradt. Mindkettőre három év garit látok. A kettő közül melyik a jobb vétel és miért? Esetleg lenne egyéb megfontolandó típus is ebben az árkategóriában?
ADATA SX900 (ASX900S3-256GM-C) - 33,5k
ADATA SP920 (ASP920SS3-256GM-C) - 33,9k -
Balage76
senior tag
válasz BigBlackDog #7863 üzenetére
45000 koruli aron megveheted a sima 840-es samsungot is, mindennapi hasznalathoz nem kell a pro, es is van legalabb annyira jo mint a hasonlo arkategorias termekek Bodor listajabol. MZ-7TD250BW termeket keress akkor megtalalod a listakban.
-
Bodor
veterán
válasz BigBlackDog #7863 üzenetére
Oké! Abba a lapba jók az általam felsorolt SSD-k bármelyike.
-
Bodor
veterán
válasz BigBlackDog #7859 üzenetére
Nem is kéne olyan sokat rákölteni.
Szerintem ezek közül bármelyik jó lehet.OCZ 256GB SATA3 2,5" Agility 4 AGT4-25SAT3-256G 45K
CRUCIAL 256GB SATA3 2,5" m4 CT256M4SSD2 48.5K
OCZ 240GB SATA3 2,5" Vertex 3 VTX3-25SAT3-240G 49.5K
INTEL 240GB SATA3 2,5" 330 SSDSC2CT240A3K5 51K
A-DATA 256GB SATA3 2,5" Premier Pro SP900 ASP900S3-256GM-C 51.5K
OCZ 256GB SATA3 2,5" Vertex 4 VTX4-25SAT3-256G 52.5 K
OCZ 240GB SATA3 2,5" Vertex 3 Max IOPS VTX3MI-25SAT3-240G 54K
KINGSTON 240GB SATA3 2,5" SSDNow V+200 SVP200S3/240G 55.5KFeljebb teljesen felesleges menni, ezeknél is úgyis ugyanazt a teljesítményt, és tartósságot kapod.Azért jó lenne tudni , hogy milyen alaplapba megy.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz BigBlackDog #7859 üzenetére
Samsung 840 Pro kb tartja ezt az árat
Esetleg ha még valahol van 830-as készleten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest