- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
Bementem a javasolt boltba, uniquiti amplifi hd wifi routert javasoltak és hozzá amplifi hd meshp wifi erősítőket.
Switchnek meg egy 24-es inifi gigabites lett véve.
Össze is dobtam ma, ha nem lenne ilyen drága már venném is magamnak, baromi jó cucc, ennyire egyszerűen szerintem még egy hálózati terméket sem tettem össze.
A kezelőfelület is totál átgondolt, magától értedőtő. Frissítés? kattints ide és ennyi, mindent megcsinál. Nem letölteni file-okat, behúzni, frissíteni, figyelni.
És annyira szép, hogy kár eldugni a garázsban, ki kellene kábelezni egy polcra a nappaliban... -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest