-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
Hat most erre mit mondjak? Akar a fejem tetejere is allhatok, akkor sem fogod elhinni nekem, hogy eleg a 100 szal.
Seedelni felesleges sok szalon, keves szalat hasznalva azokkal teszel jot akik toled toltenek, mivel ok gyorsabban kapjak meg az anyagot. Feltoltesnel neked mindegy, hogy hany szalon megy, a lenyeg, hogy minnel nagyobb anyagmennyiseg menjen fel, mindegy, hogy hany embernek, ehhez kell megtalani a megfelelo szamot, ami szerintem nem a 10.
Letoltesenel szinten mindegy, hogy hany szalon megy, a lenyeg, hogy a savszelesseg legyen minel jobban kihasznalva, a kliensek (nekem utorrentem van) elegge inteligensek. Torekednek a savszelesseg legjobb kihasznalasara. En ugy allitottam be, hogy torrentenkent es osszesen is max 100 szal. A kliens eldonti, hogy melyik torrentet hany szallal erdemes tolteni. Amiota beallitottam igy, egyszer sem fagyott meg a routerem. -
shev7
veterán
torrenten meg a legelvetemulteb user is tolt fel 3kB/s-el ennek a 100szorosa 300kB/s, ami ~ 2,5 mbit/s. ami azert Magyar netkapcsolatoknal eleg jo sebesseg.
Ha azt veszed, hogy pl strongDC-ben max 10 embertol tothetsz egyszerre egy filet, akkor 10 dolog parhuzamos toltesevel ered el a 100 szalat. (Elmondasod szerint 4-5 dolgot toltesz egyszerre)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest