- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzol
tag
válasz
DonAttilas #74554 üzenetére
Mivel az utánajárás, kiépítés, pepecselés sok idődet el fogja vinni, szerintem vegyél CAT6-ot, de akár CAT6a-t legalább. Ne a kábelen spórolj! Jó eséllyel 20 éve múlva is ott lesz az. Persze, ha van egy hatalmas házad és a telek végében, 300m-re lévő kisházba is akarsz hálózatot, de kell a pénz a hitel törlesztésére, akkor ott esetleg elgondolkodhatsz egy olcsóbb kábelen is.
-
Kami11
őstag
válasz
DonAttilas #74551 üzenetére
És ezt csak most írod?!
Már megrendeltem az eMAG-ról, de szerintem nincs nekik raktáron, ha visszamondják, vagy halasztgatnak akkor lemondom és megveszem innen. Az egérpad mindig jól jön, pláne ingyen! -
Dragon3000
nagyúr
válasz
DonAttilas #74382 üzenetére
Az ac65p 22-25e-ig ment eddig le akciózva, alap áron meg 29-től felfele van, így nem mostanában lesz 21e. Én 23e-ért vettem és a jobb wifi miatt, mert később lesz olyan eszköz, amivel ki fogom tudni használni, na meg digi1000-em van.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
DonAttilas #74379 üzenetére
Ha árukeresőn rákeresel, akkor jelenleg is találsz akciós ac65p, úgy vettem észre, ahogy az egyik boltnál vége az akciónak, akkor egy másiknál kezdik el, mert ez már sorban a 4-5. bolt, ami akciózza.
-
TeeJay
félisten
válasz
DonAttilas #74379 üzenetére
AC57U-val is elégedett leszel, nálam az AC66U B1 nagy csalódás volt pláne amilyen drága
az AC58U lett volna még nagyon jó de csalódtam mikor kiderült hogy abban sincs valódi HWNAT
pedig nagyon penge volt wifire, egálban az AC65P-vel -
TeeJay
félisten
válasz
DonAttilas #74375 üzenetére
olvass picit vissza
AC57U és AC65P röhögve viszi gigabitet is pppoe mellett míg a többi ASUS már karcosan
TP-Link-ről meg nem tudjuk csak az újabbakban van CPU terhelés kijelzésAC65P annyival jobb mint az AC57U hogy egy fokkal komolyabb wifi vezérlő van benne
konkrétan wave2 MU-MIMO-s így van beamforming is meg sebességre is gyorsabb
AC57U 260-270megabit ugyanott AC65P 305-310-et hozott minden azonos beállítássalannyi hogy az AC57U-ban csak fekete ragszalagos LED kikapcsolás van
AC65P-ben WPS gombot lehet programozni LED kikapcsolásraaz AC57U még így is gyorsabb volt nálam mint az AC66U B1 pedig fele annyiba kerül
ja és még nem is fűt mint a kazán -
adika4444
addikt
válasz
DonAttilas #74375 üzenetére
Ha akciósan találsz, 20--25 közt ingerküszöb függően, de fölötte nem éri meg, perpill nem tud annyival többet mint az AC57U ami a kétszeres árat indokolná.
-
válasz
DonAttilas #74373 üzenetére
A RT-AC57U-t is néztem csak 5000-el többért az C7-es keményebb gépnek tűnik.
Pedig az Asus az erősebb. -
adika4444
addikt
válasz
DonAttilas #74369 üzenetére
Hali!
Kicsit drágábban nézd meg az ASUS AC65P-t, vagy lehet neked egy RT-AC57U is elég lenne a célra.
A Wi-Fi-n streaming TV-vel nem mindig tökéletes, 5 GHz-n még csakcsak, de oda lehet kábel fog kelleni. Játékra, torrentre szintén kábel kéne, de Wi-Fi-vel - ha ismered a korlátait - is el lehet lenni. A ledekről nem tudok nyilatkozni, de a szigszalag egy olcsó megoldás
-
DonAttilas
tag
válasz
DonAttilas #74369 üzenetére
És nagyon fontos lenne hogy éjszakára a ledeket ki tudjam kapcsolni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest