- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Mobil flották
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
ztibor #54610 üzenetére
A TP-Link-ekre van szimulátor
A MAC Adress szűrést szerintem mindegyik tudja. Itt a Wireless --> Wireless MAC Filtering fül alatt van.
A vendég hálózatot szintén tudja.Nekem még egy különbség tűnt fel, hogy az Asus cucc Router üzemmódon kívül egy kattintással tudja Acces Point vagy Repeater funkciót is. Ez később jól jöhet még az életben. Az Asusnak közismerten csicsásabb az admin felülete... de néha több szolgáltatást is el lehet érni ezen keresztül.
De ha már eddig is TP-LINK-en szocializálódtál és egyébként is csak átmenetileg kell és az úgyis tudja azt amit kérdeztél... továbbá korrekt módon még a vásárlás előtt lehet online nyomkodni az admin felületét, ... szóval inkább TP-LINK.
@runner 125
A topik teljes címe inkább a Milyen Routert vegyek otthonra? lenne... Pl. a hivatkozott MikroTik cuccod egy másik világ... A legtöbb halandó be sem tudná állítani. Nekem pl. a sokkal felhasználó barátabb DrayTek eszközökkel és annak magyar suppportjával vannak pozitív tapasztalataim, de azok sem a magyar otthonoknak készültek. -
ztibor
senior tag
válasz
ztibor #54609 üzenetére
a sarki boltban ez a két router van ebben az árkategóriában (a fix antenna nem zavar):
ASUS RT-N12PLUS
TP-Link TL-WR841N
Melyiket válasszam szerintetek? Áruk kb hasonló, remélhetőleg csak átmeneti megoldás lesz, amire szükségem van az a vendég hálózat (ha jól olvastam mindkettőn van), és a wifire csatlakozásnál MAC szűrés, erre igazán nem találtam semmit, de 2017-ben, talán már nem túl nagy elvárás szóval remélhetőleg van bennük. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eladó Lego Star Wars - Mandalorian Fang Fighter vs Tie Interceptor (75348)!
- Asus AM1M-A AMD AM1 alaplap + Quad Core AMD Sempron 3850 Processzor
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Logitech G923 PS5/PC + Váltó + playseat brake pedal + 3D mod
- Samsung Odyssey G40B 27" 240Hz 1ms IPS G-Sync full HD pivot HDR10 gamer monitor
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest