- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkess
őstag
Szia,
A6 -al szerintem nincsen különösebb szélesebb körű tapasztalat itt. Papíron kétszer akkora sávszélesség (433 --> 867 Mbps AC -n) van 5 GHz -en meg van MU-MIMO és valamivel erősebb SOC. Támogat OneMesh -t is - bár ez nem túl érdekes.
Valószínűleg jobb és több eszközt is tud kezelni - persze "hipertérugrás" nem lesz. Én azt mondanám, hogy akkor ugorjál bele, ha a másikat sima AP Módban szeretnéd használni (kábellel összekötve) a ház másik felében és ez valós előnyt jelent számodra. Amennyiben ez célként OK, akkor "mellékhatásként" kaphatsz gyorsabb illetve több eszközt is kezelni képes WiFi routert, mint fő router. Én így gondolkodnék ...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged