-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos nincs.
Menüből gyári visszaállítás
AsusWRT visszarakása két lépésben (nem árthat alapon)
Gyári visszaállítás
Hosszú reset
Resetnyomás mellett bekapcsolás - miniserver - NVRAM-törlés
A. miniserverből Tomato betallóz - folyamat elindul - HIBA
B. TFTP2 - Tomato betallóz - folyamat elindul - HIBAFeladom.
MaCS
-
-
-
Szia!
ASUS RT-N10U most elég alacsony áron megy (az eddigiekhez képest)!
-
lockdown90
senior tag
meg egyenlore 300mbites tp-link de a netem 40-es volt digis, nem volt gond ezt meg kezelte a halokartya a laptopba amugy nem regi laptop i3,ssd-vel. viszont most fel akarok valtani 500mbitre es vhogy meg akarom oldani hogy laptopon is birja. Adnak majd egy ZTE routert, de sajat routert is akarnek..
-
Assdak
őstag
Az a gond, hogy lövésem sincs, mit érdemes modemből választani.
Illetve, ha már most rászánok, akkor jó lenne olyat venni, ami kiszolgál később is, ha esetleg bővülne a jelenlegi 20Mbit es sávszélem. Vagy ebben az esetben már külön erre a célra kitalált modemet ad a szolgáltató? -
-
-
kissadam9
csendes tag
Az eredeti firmware torrent esetén pillanatok alatt, egyéb dolgok esetén órák kérdése és magába dől. Ilyenkor csak a kihúzom a konnektorból és visszadugom a konnektorba az egyetlen metódus ami vissza tudja hozni. OpenWRT és DD-WRT alatt a router kábelen keresztül még elérhető marad és hozzá is lehet férni, mintha mi sem történt volna.
-
Hogy jó, vagy nem jó, azt nekem nem tisztem eldönteni itt, és nem is tudom látatlanban! Én csak arra válaszoltam, hogy ha visszateszi a gyári fw-t, és reset-eli a vasat, akkor nyom nélkül eltűnik az OpenWrt!
Különben meg, ha eldobálja a WiFi-t, akkor valami csak nem jó... Vagy szerinted ez így jó?
kissadam9, ebben teljesen igazad van, hogy a 1043-mas topik is tele van a WiFi problémákkal! És ezzel a gondoddal ma este sem voltál egyedüli errefelé!
-
kissadam9
csendes tag
De ha jól értem akkor most a ram lenne kevés a mostaniban? Most DD-WRT alatt ez látszik:
Alul a tálcán az is látszik, hogy a qBittorrent állandó sebességgel tölt (már lassan 1 órája). Most így hirtelen elgondolkoztam azon, hogy az Asus-ban is ennyi ram van, akkor azzal is baj lenne? Totál összezavartatok
Azt hittem, hogy ez ilyen kifejezetten 1043ND probléma, mivel minden fórum tele van ezzel a hibával, de sehol sincs rá normális megoldás. Van akinek bejön az alternatív firmware, van akinek nem. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest