- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Assdak #49276 üzenetére
Feltételezem, a vasbetont a födémre írtad, ugye?
A falak / födém előre kiszámíthatatlan árnyékoló hatásától függően az RT87 akár jó is lehet, kétszintes téglaháznál kb. 30 méterre a Note2 telefonommal stabilan tudtam netezni.
Ez viszont már nagyon bizonytalan tertomány és iszonyúan sok függ az ellenoldali egységtől is. Fokozottan igaz, hogy csak helyben derül ki, hogy működik-e...
MaCS
-
válasz
Assdak #49276 üzenetére
szia,
adott (ár)kategóriában az egyik legjobb, ha az nem, akkor csak több eszköz lesz a megoldás.
az a hibalehetőség, hogy a wifi kapcsolat nem csak a router, hanem az ellenoldalak és környezeti tényezők függvénye is, így bizonyos esetekben hiába a legjobb router, ha attól eltérő tényezők befolyásolják, illetve hátráltatják a dolgot.
nekem is rt-ac87u van egy ideje, nagyon jó típus, az első firmware verziókkal volt csak anno probléma, főként az 5 GHz szórással, de javították aztán, azóta okés. -
-
Bolobi
tag
válasz
Assdak #30887 üzenetére
T-home mit vársz?
Nálam ma volt a szerelő, mert egyik napról másikra 10-ről 5mbitre visszaesett a netem, bejelentettem a hibát mondták majd jön a szerelő (azt nem mondták mikor, egyszer csörög a mobil "Itt állok a ház előtt" mondom jó csak nincs otthon senki
) Ma itt volt a szerelő, kérdezi a szokásosat hogy roter nélkül próbáltam-e blablabla, nyom egy speedtestet konklúzió "Ez tényleg csak 5mbit" telefonált egyet erre kiderült hogy valami rejtélyes oknál fogva a rendszer áttett 5mbitre. De a lényeg hogy 2 perc alatt visszarakták 10-re
Szóval T-home én így nem szeretlek csak nincs más xD
-
válasz
Assdak #30866 üzenetére
Ha a Dchard féle cikket végigolvasod , akkor igen jó kiképzést kapsz DSL-ből.
Azt is megírta benne, hogy az Ő firmjébe már nem fért bele csak a modem funkció, a router funkció nem.
Ha felteszed a D-link DSL 360 T1E -re a Dchard fw-t , akkor a 20gigás vonaladat absoluly optomálisra ki tudod vele hegyelni.
Minden le van írva benne. Van saját topicja is . Dchard segít.
link ,
cikk .Az 1043ND V2 meg egyenlőre jó lesz szerintem . Suste már reszelt rá egy OpenWrt buildet.
-
-
-
válasz
Assdak #30844 üzenetére
D-Link 360R T1E az egyik legjobb ADSL modem amit kapni lehet, vedd meg és egyből mehet is rá dchard fórumtárs által készített firmware.
Az ajánlott, hogy legyen egy különálló modem és egy különálló router és nem egyetlen eszközt használj helyette.#30852
20 Mbps-bél gyorsabb xDSL nethez már VDSL modem kell amiből csak a szolgáltató által adott használható. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen videókártyát?
- Windows 10
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- További aktív témák...
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest