- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bostone #105092 üzenetére
Van ajánlottabb típus átlagos felhaszàlásra?
Mit értünk "átlagos felhasználás" alatt?Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szintek, szomszédok) lenne használva?
Mennyi és milyen kliens eszköz/adapter használná?
Milyen net sebesség mellé kellene az eszköz?
Mennyi pénzt szánsz a beszerzésre?
Milyen egyéb igények vannak a router-rel szemben?(Itt az aprón láttam hasonló árban tuf gaming routereket.)
Az is jó választás lehet. -
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
bostone #98278 üzenetére
Szerintem ilyen megoldás nem lesz.
Ez túlzottan speciális elképzelés az én olvasatomban.
Esetleg megosztott Hotspot-ot talán repeater módban képes lehet továbbtolni, de én erre nem merném a nyakamat tenni.
------------------------
Más téma: Bezzeg tegnap megvettem egy AX53-at, erre ma felkerült egy AX55 hardverapróra... hogy rohadna meg -
válasz
bostone #95097 üzenetére
Két dolog lehet:
ha az ONT, amit adnak (optikai "modem"+router kombó) a Huawei OptiXstar HG8147X6 típus, akkor nem kell külön ax router, mert ez tud WiFi 6-ot.
Ha nem ilyened van, akkor bizonyos területeken lehet 250 Ft/hónapért DIGIs tulajdonú routert bérelni, ami valamilyen olcsóbb TP-Link, pl. TP-Link AX1500. -
krealon
veterán
válasz
bostone #76836 üzenetére
80 nm-en (ha nem vasbeton vagy vajog falak vannak), ha egy kozponti, nyilt helyen van a router, akkor siman le kell, hogy fedje.
Ha szekrenybe, gadrobba, almennyezetbe, kabelek (illetve nagyobb femtargyak) kozelebe vagy TV moge van dugva az eszkoz, akkor tokmindegy milyen marka, ugyis rossz lesz a vetel.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bányász alaplapok eladóak (Alaplap+CPU - csak egyben!)
- 8GB-os RX570 - RX580-as VGA kártyák +1db RX 5500-as VGA eladóak
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív ( Nikon ) - Újszerű -
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Eladó Philips EP3510/00 3100 series Automata eszpresszó kávéfőző, klasszikus tejhabosítóval
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest