- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szaboi6512
őstag
válasz
Garsza #82975 üzenetére
Ha jó az információs oldal, jelenleg nem Merlin kompatibilis.
[link]
Ez egy speciális hálós csomag, amely csak néhány korlátozott piacon érhető el, nem "standard" modell. Túl korlátozott ahhoz, hogy érdemes legyen időt és erőfeszítést fordítani a támogatásra. -
válasz
Garsza #82973 üzenetére
Az AC68 az AC66b1 elődje, nagyon hasonló, szinte azonos, de kissé elavultabb tartalommal. Tehát felárat semmiképpen sem ér meg.
Arra pedig ne számíts, hogy UHD filmeket problémamentesen tudsz wifin továbbítani! Ha összejön, örülj, de semmi, de semmi garancia nincs arra, hogy ezt bármelyik router megbízhatóan teljesíti.
Ehhez kábel kell.
Az AC-s routereket szerintem már inkább felejts el. Az AC88 eleve egy kicsit furcsa konstrukció a két switchével, az AC86 pedig nem egy switchcsel sem túl megbízható. (Az Ipon szerint 7% a garaciálishiba-aránya, én is belefutottam egy hibás darabba.)
Neked vagy egy erős számítási kapacitású router kell (pl. AX92), vagy egy alap router és egy NAS.
MaCS
-
Multibit
nagyúr
válasz
Garsza #56313 üzenetére
A szűkös anyagi keret szűkös választékot eredményez. A D-Link DIR-860L B1 OpenWRT kompatibilis. A flash memória mérete 16 MB (nem tudom, ez mire elég). Egy másik alternatíva a TP-Link Archer C7, de ez kívül esik az általad megadott összeghatáron. Vannak nagyobb flash-sel rendelkező típusok - drágábban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Interactive Brokers társalgó
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest