- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
paulo92 #29283 üzenetére
Szia!
Az adott célokra én a TP-Link TL-WDR4300-ast ajánlanám a három router közül. D-Link-ek közül egyiket se ajánlanám, főleg a belső antennák miatt. Abból a márkából inkább a D-Link DIR-825 az ajánlott, de az már 20.000 Ft felett van.
Azt nem lehet előre megjósolni, hogy az általad említett vasbeton falat át fogja e vinni az új router WiFi-je, ill. le tudja e teljesen fedni az adott területet. Az emeletes házak amúgy is mindig gondot jelentenek, mert a körsugárzó antennák főleg horizontális irányba sugároznak, így ha pl. a földszinten van a router, akkor az emeleten nem feltétlenül lesz megfelelő erősségű jel. DE ha a TL-WDR3600-zal volt, akkor a TP-Link TL-WDR4300-zal is lesz.
Kérdés: A TL-WDR3600 router-edre 5 év garancia van. Miért nem érvényesíted?
-
-
-
Magnat
veterán
válasz
paulo92 #24355 üzenetére
Egyszer bekonfigoltam egy ilyet, konkrét sebesség adatokra nem emléxem, de biztosan több volt mint 1-2 mega, aztán kikerül a "látókörömből" a szerkezet ... viszont nekem van egy huawei e5830-am, az kicsit olcsóbb mint az E586, és 5 mega körül már mértem vele sebességet, (itt van egy olcsón, igaz, orosz tulajtól
), ez netezéssel 4-5 órát bír max, viszont kapni hozzá pótakksit nem drágán...
-
paulo92
tag
válasz
paulo92 #24355 üzenetére
Nézegettem még az ilyen típusú elosztókat is Ezeknek jóval nagyobb az akku kapacitásuk, viszont támogatott szabvány itt sincs :S (A stick támogatja a hspda+-t, ez egy t-mobile broadband stick e3131, szintén huawei gyártámány)
-
krealon
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest