- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
i400
senior tag
válasz
hibavissza #105299 üzenetére
A harmatos fos talán jó jelző a wifi erősségére. Felette az emeleten ülök és a jelerősség 1 vagy 2 pálcás a 4ből, sebesség sem túl acélos. Szerintem ne gondolkodj, a szerelők is azt tanácsolták, hogy saját routert rakjak és akkor rendben lesz.
-
hibavissza
veterán
válasz
hibavissza #105301 üzenetére
Na, a Huawei oldalán egy ábrán az van, hogy Wifi 6 Technology 160 MHz. Sepc-ben nincs erről semmi.
Létezik, hogy AX-es routert adtak anno ingyen? Elég drágák még. Én bridge módba tettem...nem akarom kapcsolgatni, mert egyelőre nem találom a szerződést/jelszót.Ha tudja a wifi 5-öt akkor élesíteném és ha gyenge, POE injector+Acces Point-tal megoldanám.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
hibavissza #105299 üzenetére
Próbáld ki és megtudod, ezt senki nem fogja neked megmondani, hogy nálad hogy fog teljesíteni.
Ha meg a sarokban lesz, akkor vélhetően két eszközre is szükség lesz. -
Multibit
nagyúr
válasz
hibavissza #103007 üzenetére
Az általam linkelt switch menni fog az általad linket PoE feladóval. Ha lenyitod a Technical Specifications linket mindkét eszköznél, láthatod a feszültség/áramerősség adatokból, hogy képesek az együttműködésre.
-
Multibit
nagyúr
válasz
hibavissza #103001 üzenetére
switch-hez nem akarok külön 230-at kiépíteni
PoE in switchre lesz szükséged. Nincs túl sok a (magyar) piacon. EZ pl olyan. -
Patice
nagyúr
válasz
hibavissza #103001 üzenetére
Fémházas, nem menedzselhető switch bármely márkából, megfelelő port számmal.
PoE injektor meg ami megfelelő feszültséget tud a PoE eszközödhöz. -
válasz
hibavissza #58224 üzenetére
Megoldható de inkább vegyél egy kicsit drágábban egy Asus N18U-t, erősebb hardver és többet tudó gyári fitmware okán.
-
válasz
hibavissza #56488 üzenetére
A C1200-ra többen is panaszkodtak, a C5 viszont megfelelő.
Vagy az AC-s WIFI is ilyen marketing hívószó és nem ér semmit, mert gagyi a megvalósítás és instabil?
Vannak jobb és rosszabb eszközök is az AC-sok között, ugyan úgy mint máshol is. -
válasz
hibavissza #56478 üzenetére
Mindegyik router bírja a ki/be kapcsolást naponta... én is mindig így használom őket... rádiós konekktorban.
Itt nem ajánlottak a 750-es besorolású AC-s routerek. Túl gyenge a WIFI-je és hardvere miatt. Szerintem is felesleges rá kiadni pénzt... volt aki meg is járta vele... és cserélte min. 1200-es besorolásúra. A rendes AC-ért zsebbe kell nyúlni... Pl. egy C5-re.
De ha csak az 5Ghz kell, akkor elvileg alternatíva lehet még az Asus N56U... ez csak N-es, de az N-en tudja az 5Ghz-et is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest