-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
bluemirage #57019 üzenetére
Akkor igen! Köszi az útba igazítást! Nézek egy switch-et, aztán csókolom...
Wifi-vel szerencsére eddig még nem volt gond (kopp-kopp), mert a lakás "közepén" van a router, hogy bárhonnan el lehessen érni. Ebből a szempontból szerencse, hogy a lakás sem nagy.
(#57020) schawo: Köszi szépen, félre értettem az egészet, azt hittem, hogy jobb a helyi hálózatnak (WAN-on), hogyha külön eszköz kezeli a vezetékes, és külön eszköz a Wifis kütyüket...
Már nézegettem is egy nem olcsó routert: Asus AC87U-t, amiben két cpu van erre a célra, de akkor nem biztos, hogy lenne ennek előnye nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest