Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
sokáig "ő volt a sztár, a kasszasiker", de rég' nem hallottam róla. vele vezette be az Asus a mesht az olcsóbb kategóriákba, és nekem személy szerint rendkívül kedvező tapasztalataim vannak vele, tucatnyi, hosszú évek óta kifogástalanul működő példány formájában.
Nem tudom, hogy mennyiért lehet újonnan hozzájutni, de az AX56 érzésre már jobb vétel (ha ott a plafon).
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Asus V16 V3607VM 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest