- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BitRider
senior tag
válasz
hódmaci #52723 üzenetére
A neten nincs frissebb driver hozzá? Ezért nem szokták ezeket menteni, mert neten van újabb, és nyilván azt érdemes felrakni, nem azt, amit kaptál hozzá eredetileg.
Mellesleg elég, ha a fájlokat kimásolod onnan, nincs semmi funkciója annak, hogy ISO legyen.
Hogy válaszoljak is: AnyBurn. De ez legyen az utolsó opció.
-
válasz
hódmaci #51975 üzenetére
MS Sysinternals része: Disk2vhd v2.02
-
AtHoS
nagyúr
válasz
hódmaci #51440 üzenetére
Én ezeket irfanview képnéző alap szerkesztési funkcióival szoktam egyberakni, ha már úgyis azzal szkennelek
aztán, hogy marad kép formátumban avagy PDF-et mentek belőle az felhasználástól függ
Bár ehhez némi jártasság is igényeltetik, ezért a javasolt (amúgy nem szögegyszerű) szövegszerkesztők használata kényelmesebb ebből a szempontból.
(szögegyszerű szövegszerkesztő -> notepad és társai - tudom, jelen esetben nem relevánsak -, nem pedig az Office jellegű csomagokban lévő megoldások)szerk.
Amúgy gondolom a szig-t, lakcímkártyát, TAJ-t, adókártyát nem külön-külön szoktad szkennelni, hanem egymás alá berakod őket, majd második menetben TAJ és adókártya kivesz és SZIG + lakcímkártya maga mellé "másik oszlopba" forgatva szkennel.
Bár Office-os szövegszerkesztő használatával nem is szükséges "másik oszlopba" forgatni, mert ott kényelmesen húzgálhatod a képet és csak a megfelelő rétegmagasságot kell hozzá igazítani -
Kempetlen
tag
válasz
hódmaci #46917 üzenetére
Ahhoz, hogy olyan felvételt készíts a képernyőről, amin látszik valamilyen effekttel, hogy épp mikor kattintasz, speciálisabb, oktatóvideók felvételére szakosodott progi kell, mint pl. a Snagit vagy Camtasia, de ezek nem ingyenesek.
A legjobb az OBS Studio lenne, de hogy létezik-e hozzá kurzor-kattintós trükk, azt nem tudom. De az utóbbi szoftver lenne jó esetleg a webcam + mikrofon anyagának rögzítéséhez is.
-
Vesa
veterán
válasz
hódmaci #46219 üzenetére
Válaszoltam is! Az összefoglalóban pedig eleve vannak ajánlások! Mivel konkrétabb elvárást nem fogalmaztál meg, nem volt mire részletesebb választ adni. Ha nem tudjuk az igényt amit a programmal szemben támasztasz, akkor csak pont olyan általánosságban tudunk ajánlani bármit, mint e google. Semmi sértő szándék nem volt a kommentemben!
-
mezis
félisten
-
Vesa
veterán
válasz
hódmaci #46217 üzenetére
Összefoglaló?
Egyébként pl. Foxit Reader, de van vagy ezer. Gugli első találata rögtön bemutat vagy 15-öt. -
King Unique
titán
válasz
hódmaci #43786 üzenetére
Ezeknek a programoknak pont az a lényege, hogy nemcsak pendrive-okhoz használhatók, hanem lehet a célmeghajtó akár USB HDD / SSD, valamint beépített / USB-s kártyaolvasóba tett SD-kártya is. Az utóbbit is kipróbáltam és nálam simán működött pl. a laptop beépített kártyaolvasójába tett memóriakártya formázása, majd a lemezképfájl kiírása is a Mint említett szoftvereivel. Amiket nem értem, hogy miért a fájlkezelőből akarsz megnyitni, amikor eleve ott vannak a start menüben, onnan is elérhetők. Aztán az Etcher szintén működik, azzal is megoldható mindez. Gond max. akkor lehet, ha pl. az SD-kártya read only és amiatt nem lehet rá írni, illetve a zárolt (locked) állapot miatt kiválasztani célként a programokban. Szokott is lenni némelyiken ilyen read-only kapcsoló (példa), amit értelemszerűen a megfelelő állásba kell helyezni ahhoz, hogy írni lehessen a memóriakártyára.
-
válasz
hódmaci #43786 üzenetére
Ugyanis nem pendrive-re akarok "írni" hanem sd-re
Tedd bele az SD kártyát egy USB adapterbe és máris pendrive-nak látja a gép.
-
King Unique
titán
válasz
hódmaci #43779 üzenetére
Az a program csak annyit csinál, hogy DD képfájl módban írja ki a képfájlokat. Azt pedig a Mint beépített szoftvere is tudja szintén grafikus felületen. Amúgy meg ott van a multiplatformos Etcher, az szintén ilyen írási módot használ. Ja, és egyébként ezek a programok csak az olyan képfájlokhoz jók, amelyeket lehet ilyen módon írni (pl. Linux). Ellenben pl. a Windows ISO-fájlokhoz már egyáltalán nem, azoknál felesleges is ezekkel próbálkozni.
Egyébként van Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzio) is, ha kifejezetten arra a platformra keresel programot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged