-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dundy
tag
hát, pont ezt akartam elkerülni..
Biztosan létezik olyan program, ami ezt megcsinálja, csak nem találtam még rá.
Ha más nem, akkor ajánlották még az Ulead Cool3D-t, azzal megadod a kindulási és a végképet és a többit legyártja. Bár kizártnak tartom, hogy az azt csinálja, amit én szeretnék, de végső - gyorsító - megoldásnak nem is olyan rossz ötlet.
-
Dundy
tag
Köszi!
Már nézném is, de ez a neve, hogy "on screen video grabber" ? Mert így nem talált semmit a google.
Amúgy - a video grabberből kiindulva - ugye azt érted, hogy én olyasmit keresek, amin olyan videót/animációt csinálok egy JPEGből, ahol LaciPista orra megnyúlik viccesen, majd visszamegy eredeti állapotába. Most ez egy hülye példa, de gondoltam szemléltetésre jó lesz.
Tehát a "folyamatában"-t nem arra értettem, hogy azt akarom rögzíteni, ahogy Photoshoppal éppen csinálom és nyújtom az orrát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest