Hirdetés
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Használok olyan multimédiás programokat amihez évek óta nem nyúltak hozzá. Miért lenne ez baj? Szerintem ezt nem kell androidos szemmel nézni....
Gondolj arra, hogy legalább nem rontanak el rajta semmit, miközben 2 másikat javítanak.... 
Én ugyan nem ismerem, de miért nem jó az amiket anno korábban másoknak ajánlottál: OpenShot stb...?

Sajnos rendes vágóprogramokat használtam mindig, de volt egy svájci bicska az ilyen spec műtétekhez amit írátl, vagy komplexebb transzikódolásokhoz:
Tmpgenc Video Mastering Works, most már a 6-nál tartanak, de én még az 5-öst használom.
Ez mindent tud és jó minőségben. A spec fülön látható lejjebb, hogy az is amit kérdeztél: "Other Editing and Processing Features: ...."
Ugyanennek használom a DVD Authoring Works-ét, abból a 4-est... ha lemezre kell dolgozni a vágóprogram után. Előtte a DVDFlick-et is használtam, de komplexabb feladatra már nem volt alkalmas.Ahogyan hangvágásra az Audacity vagy a Mp3cut, az alap szerintem másoknak is.
Hang kódolásra stb...: a foobar2000 úgy szintén, persze a megfelelő beépülők telepítése után.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szemüveges topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gondolj arra, hogy legalább nem rontanak el rajta semmit, miközben 2 másikat javítanak....