- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ez lehet a Samsung hajlíthatók startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panthera
őstag
Szia!
Annak van jelentősége, hogy mire van formázva a pendrive (FAT, NTFS)?
1. pl. 2 GB-nál nagyobb ISO is mehet a FAT-ra? A céllemezen itt is ki vannak csomagolva az image fájlok, mintha csak szimpla boot lenne? Mert akkor gondolom mindegy.
2. Linux disztrók, Hiren's stb csak FAT lehet vagy NTFS is jó neki?Köszönöm!
-
pc360
addikt
Nekem sikerült, igaz, én viszont nem most próbáltam, hanem 1-2 éve.
A YUMI testvére a Universal USB Installer, amivel főleg Linuxokat lehet penre tolni, és eddig egyszer se hibázott, pedig jó sokféle disztróval próbáltam már. Ilyen szempontból legalábbis mondhatjuk, hogy megbízható.
-
pc360
addikt
Egyébként egyszerű, az a lényeg, hogy partícióktól mentes legyen a cél HDD, és simán átkopírozható a win 2 partíciója. Viszont a szektorhibán szerintem ugyanúgy el fog akadni. Ha tovább is lép, de a rendszer egy fontos eleme sérült, akkor ugyanolyan használhatatlan lesz a klón is.
ALFA: Azt megkérdezhetem, hogy miért időhöz kötött az újratelepítés? (Nyilvám időbe kerül, de már meglennél vele, ha nem más indokolná a dolgot.)
-
-
pc360
addikt
Semmi, csak tipikus pénzorientált bloatware gyártó (lásd a CD-író programjukat, vagy a parasztvakító win optimizerjüket). Itt, a topikban is sokszor volt ajánlva, miközben hatszor normálisabb ingyenes programok léteznek minden egyes kategóriában.
iguana: A Photoshop a legjobb átméretezésben, ha egy-egy fontosabb dologról, vagy háttérképről van szó. Amúgy valóban a Fastone képnézegetője ajánlható, vagy a kifejezetten tömeges átalakításra készített FastStone Photo Resizer. A többi már gyengébb minőségű ugyanazon minőségi beállítások mellett (pl. IrfanView).
-
pc360
addikt
Normális képnézegető böngészős szerencsétlenkedés helyett?
Ki tudod húzni az előnézetet akkorára, amekkorára akarod, jobb oldalt pedig olyan méretű listában váltogatod a képeket, amilyenben csak jól esik. Bele tudsz egy klikkel zoomolni az előképbe, ha kell, de ugyanúgy egy gombra van a teljesképernyős mód is. Van 3 oszlopos, meg mindenféle elrendezési variáció.
-
pc360
addikt
True. Amúgy én már jártam a "gépében", velem legalább nem járt rosszul (haha, úgyis ezt mondanám). Szintén az újratelepítést javasoltam, mert van baj rendesen, de 1. én ingyen azzal már nem foglalkoznék 2. nekem annyi pénzt nem tud (és nem is akar) fizetni, hogy kompenzálja az agyam leolvadását. Szívesen segítek, akinek lehet, de vannak határok.
-
426os
őstag
Aránylag lassan indul kicsit, de utána nincs vele probléma. Én mióta az eszemet tudom Winampot használok (>10év ?), akkor volt gáz, amikor bejött a Modern felület. Azóta (pár éve) volt megint egy váltás a kinézetben, szerintem így egy mai gépen teljesen jól fut. Csak telepítéskor figyelj, hogy ne rakjon fel minden sz@rt, csak amire szükséged van.
zone: Köszi, mindjárt nézem!
-
Tippen szeren ere a fotógyüjtemény kezelők alkalmasak mint pl. a Fotótár, Picassa,FastStone ImageViewer,...
-
LonGleY
veterán
-
-
LonGleY
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged