- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
Creepy #39103 üzenetére
A Gimp tényleg jó, nekem is van (az is). Viszont ezeknek jóval egyszerűbb a használata, és sok promó szokott lenni, főleg nyár közeledtével és még nyáron is. (Érdemes a programpromós témában nézelődnie, akit érdekel.) A Corelt először látom így, de a másik már volt párszor, és egy csomó más fejlesztőtől is. Gyakorlatilag mindig lehet ingyen valami fizetőset találni a gépre, ha az ember nyitott szemmel jár. Emiatt kár volna elszalasztani egy ilyen lehetőséget szerintem. A beetetős promókkal nem is foglalkozom, de ezek egymás felületét másolják, nem okoz gondot a váltás. Nem ajánlottam volna, ha nem így lenne.
Az árról nem esett szó, nem kifejezetten ingyeneset írt. Ha pedig hajlandó lenne fizetni érte (bárki), akkor ráér egy újratelepítés után a zsebébe nyúlni.
pc360:
"Szerintem érdemesebb megtanulni inkább egy olyat, amit máskor is van esélye alkalmazni."
Ebben is van igazság, de nem akartam én meghozni senki helyett a döntést. Ha nem válaszolok, talán nem értesül róla, pedig esetleg szívesen kipróbálná.
Joker88:
Ez is jó, és mindig ingyenes, bár van fizetős változata is. (Az is sokszor volt már promóban.) onOne Perfect Effects 10 Egyszerű a használata, de sajnos kell neki az internetkapcsolat. Minden víruskeresőm tisztának látja, mástól sem hallottam panaszt. Én is használom.
A másik, amit sokan dicsérnek, bár én még nem telepítettem, a Nik Collection.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest