Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
HollyBoni
üzenetére
Rosszul fogalmaztam sztem,vagy nem értetted.
Olyan program kéne nekem,ami kint az asztalon jelzi egy kis ablakban,hogy melyik hardver hány Mhz-n mozog,hőmérsékletek,stb,automatikusan induljon a Windows-al,az mindig kint legyen az asztalon,lehetőleg vlmi designes kinézettel.
AIDA-m van,annyira elmaradi-kezdő azért nem vagyok,ismerem kb. az Everest óta....

-
válasz
HollyBoni
üzenetére
Speedfan-t használtam korábban. De az alap gyártója is szokott biztosítani olyan tweaker vagy egyéb tool dolgokat az adott alaplaphoz amivel ezt meg lehet csinálni. Én most a Gigabyte lapomhoz a Giga honlapról letölthető EasyTune programmal vezérlem szoftveresen a ventilátort.
Van egy normál profilom ott beállítva ami default-ban alulfeszelve viszi a procit és a venti is barátságos üzemmódban van. Ha meg videót vágok, vagy kódolok, akkor húzva megy a proci, bátrabb venti beállításokkal. Ez csak egy példa, hogy valóban van értelme a szoftveres venti vezérlésnek.
Egy kattintással váltok a tálcán futó programmal profilt... tehát valóban nem program indítja. De hátha jó így is valamelyik megoldás. -
-
C. s.
addikt
válasz
HollyBoni
üzenetére
Szia!
Úgy emlékszem, a cFos Speed tud olyat, de sajnos fizetős. Illetve néhány alaplaphoz alapból jár, nézd meg a telepítőlemezét! Vagy ha fordítasz nekik, adnak ajándékba. Nem vágnak át, tudom! (Amúgy meg nem horribilis, 4-5000 Ft)
-
Visormail
addikt
-
válasz
HollyBoni
üzenetére
Ha Linux alapú az ISO, akkor a cigam által ajánlott szoftver, ha esetleg WinPE, akkor meg UltraISO például (a trial változata max 300 MB-os ISO-t enged írni, de lehet az is elég)
cigam
Megnéztem eme csodát, csak 3x sikerült leakasztani a gépet vele.
(Pl registry scan-t megszakítottam, az amúgy erre a célra szolgáló Stop Scan gombbal, melynek következtében az értesítési területen némely ikon eltünt meg visszajött, a progit nem lehetett bezárni egyáltalán semmivel, gép restart) -
ArchElf
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Háztartási gépek
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest