- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Egy ismerősömmel való file csere-beréhez kellene valami jó megoldás. Ami elég gyors és "biztonságos" is. És persze legyen ingyenes.
Gyak. az én itthoni gépemről akarok file-okat "átmásolni" az ő gépére. Az már mindegy, hogy magát a "másolást" ki indítja el. Úgy is jó, ha ő látja az adott programban az én megosztott file-jaimat és akkor másolja át, amikor ő akarja. Mik erre most a legjobb alternatívák?Ja és, ha ez számít, akkor én pl. biztos NAT mögött vagyok, de lehet, hogy ő is.
Az még egy extra jóság lenne, ha lenne Android-os változata is az adott "programnak" és működne a dolog egy Windows-os PC és egy Android-os kütyü között is, ilyeneket is írhattok.
THX!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Disney+
- Hardcore café
- Elektromos cigaretta 🔞
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gyak. az én itthoni gépemről akarok file-okat "átmásolni" az ő gépére. Az már mindegy, hogy magát a "másolást" ki indítja el. Úgy is jó, ha ő látja az adott programban az én megosztott file-jaimat és akkor másolja át, amikor ő akarja. Mik erre most a legjobb alternatívák?