Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Egy ismerősömmel való file csere-beréhez kellene valami jó megoldás. Ami elég gyors és "biztonságos" is. És persze legyen ingyenes.
Gyak. az én itthoni gépemről akarok file-okat "átmásolni" az ő gépére. Az már mindegy, hogy magát a "másolást" ki indítja el. Úgy is jó, ha ő látja az adott programban az én megosztott file-jaimat és akkor másolja át, amikor ő akarja. Mik erre most a legjobb alternatívák?Ja és, ha ez számít, akkor én pl. biztos NAT mögött vagyok, de lehet, hogy ő is.
Az még egy extra jóság lenne, ha lenne Android-os változata is az adott "programnak" és működne a dolog egy Windows-os PC és egy Android-os kütyü között is, ilyeneket is írhattok.
THX!
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gyak. az én itthoni gépemről akarok file-okat "átmásolni" az ő gépére. Az már mindegy, hogy magát a "másolást" ki indítja el. Úgy is jó, ha ő látja az adott programban az én megosztott file-jaimat és akkor másolja át, amikor ő akarja. Mik erre most a legjobb alternatívák?