Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viator001
csendes tag
Sziasztok!
Olyan audió szerkesztő, vagy konvertáló programot, és azon belül mentési, exportálási lehetőséget, keresek, ami egy sztereó wav, vagy két monó wav hangsávból csinál egy db kétcsatornás, duál monó wav fájlt. Konkrétan egy DTS-HD MA-t szedtem szét hat darab monó wav-ra szerkesztés céljából. Minden hangsáv egycsatornás monó, kivéve az FL és az FR hangsávokat, ezek kétcsatornás duál monók (a Mediainfo egycsatornásnak mutatja őket, pedig kettő van bennük). Ezeket tovább bontottam, hogy pontosan szerkeszthetőek legyenek, de ha össze akarom rakni őket, vagy kétcsatornás sztereót kapok, vagy egycsatornás monót. Nekem pedig kétcsatornás duál monó wav kellene. Tud valaki erre valamilyen megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- TP-Link TP1600G-28TS switch // Számla - Garancia //
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest