- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
Kempetlen
üzenetére
Nem, te megbeszélted magaddal, hogy ugyanoda akarsz kilyukadni. Valamiért nagyon fontos ez neked. És egyáltalán nem az jön le, hogy vitába küldhető érvként lenne jelen benned a meggyőződés, sokkal inkább a személyedre veszed, talán ez az életed, nem tudom. Érveknek azért nincs helye, mert.. hát most írtam le, megint. Magadat nem látod ebben, ki tudja hány évig nem is fogod még, talán soha.
Már azzal is próbálkoztál, hogy én minden gépre lassúnak állítottam volna a Win10-et és hasonló. Kiforgatsz mindent, a dogmákat mellé rakod és kész is a tuti. Nem felemelő ez így. Majd pár év múlva visszatérünk erre, ha érdemes lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Házimozi haladó szinten
- Egy jó kis májusi horror aranyat ér, végre befut a Directive 8020
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Formula-1 humoros
- Arc Raiders
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest