- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin topik
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi jó lesz május 19-én? Google I/O
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
Wolfskin
üzenetére
az, hogy kb 4-5 éve nem található olyan böngésző, ami a tabulátorokat több sorba rendezi, valami összeesküvés elmélet következménye? szabad ma még használni az az előttieket?
vagy at jobb kilkk+görgetőre tabulátor váltás... mintha tiltva lenneEzek túl igényes funkciók, a többség nem igényli őket, sőt, a többség használni sem tudná ezeket a funkciókat, gondolj bele, két ujj kell hozzá, koordinációs mozgással. A tömegtermékek pedig nekik készülnek. Szabadni bármit szabad, csak számolj az esetleges biztonsági problémákkal.
Én pl. Opera 12-t használok olyan oldalakra, amelyekre nem túl lassú és jó eséllyel nincsen veszélyes kód bennük; olyan kényelmes böngésző már sosem lesz, azt hiszem. Ami meg nem megy vele, vagy veszélyes lehet, arra betettem egy-egy linket a jobbgombos menüjébe, hogy nyissa meg valamelyik új böngészővel (Firefox, vagy új Opera).
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Alkoholista nevelde
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dalra fakad, zenét szerez a Gemini
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Honda topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bioshock 2 Special Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én pl. Opera 12-t használok olyan oldalakra, amelyekre nem túl lassú és jó eséllyel nincsen veszélyes kód bennük; olyan kényelmes böngésző már sosem lesz, azt hiszem. Ami meg nem megy vele, vagy veszélyes lehet, arra betettem egy-egy linket a jobbgombos menüjébe, hogy nyissa meg valamelyik új böngészővel (Firefox, vagy új Opera).