- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antibazsi
aktív tag
Sziasztok,
Egy egyszerű - lehetőleg ingyenes - progit keresek saját magam felügyeletére
Itthon dolgozom, és a család egyes tagjai szerint túl sokat netezek napközben és e miatt kell időnként éjszakáznom...
Szóval egy olyan programot keresek amivel meg tudom nézni a nap végén, hogy a futtatott programok mennyi időt voltak aktív használatban. Az már csak hab lenne a tortán ha mondjuk be lehetne állítani figyelmeztetőt arra az esetre, ha a nap folyamán x percnél többet böngésztem. Nincs szükségem semmi extrára, tényleg csak önellenőrzés céljára lenne. Előre is köszi
De az is jó ha adnátok 1-2 jó tippet - leginkább olyanok, akik szintén otthonról dolgoznak gép előtt - hogy mivel lehet elkerülni/visszafogni, hogy ne nyissam meg a böngészőt fél óránként mert éppen vmi hülyeség bevillan, h utána kéne nézni, vagy mert már rég olvastam Indexet (egy órája), vagy mert éppen újra végig kell nézzem a hasznaltauto.hu-t a lakókocsis, motoros részleggel együtt, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- DELL Latitude 5480, 14",HD,i3-7100U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest