- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antibazsi
aktív tag
Sziasztok,
Egy egyszerű - lehetőleg ingyenes - progit keresek saját magam felügyeletére
Itthon dolgozom, és a család egyes tagjai szerint túl sokat netezek napközben és e miatt kell időnként éjszakáznom...
Szóval egy olyan programot keresek amivel meg tudom nézni a nap végén, hogy a futtatott programok mennyi időt voltak aktív használatban. Az már csak hab lenne a tortán ha mondjuk be lehetne állítani figyelmeztetőt arra az esetre, ha a nap folyamán x percnél többet böngésztem. Nincs szükségem semmi extrára, tényleg csak önellenőrzés céljára lenne. Előre is köszi
De az is jó ha adnátok 1-2 jó tippet - leginkább olyanok, akik szintén otthonról dolgoznak gép előtt - hogy mivel lehet elkerülni/visszafogni, hogy ne nyissam meg a böngészőt fél óránként mert éppen vmi hülyeség bevillan, h utána kéne nézni, vagy mert már rég olvastam Indexet (egy órája), vagy mert éppen újra végig kell nézzem a hasznaltauto.hu-t a lakókocsis, motoros részleggel együtt, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest