Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom jó topik, elakadtam.
Egy 64G ssd-t szreetnék klónozni 128-asra, azaz nagyobbra költöznék.
Napok óta szívok ezzel mert sehogy sem sikerül.
A lemezen van egy 500M Windows partíció, egy 40G Windows10 és egy 20G Linux Manjaro.
Próbáltam Clonezilla, minden próbálkozásra, savepart, savedisk, közvetlen clone stb. hibára fut.
Próbátlam a Wint a saját eszközével lementeni, a Linuxot meg mással, a visszaállításnál halál, be se bootol semelyik.Ellenőriztem a lemezt, az egyik os szerint MBR, a másik szerint GPT.
Clonezilla uefi módba indítva végre kiírta, mi a nyűgje, a lemezem MBR és GPT partíció IS van ezért fut hibára.
Hogy ezt én hogyan csináltam azt ne kérdezzétek mert halvány gőzöm sincs, az biztos hogy a Wint 3 éve simán telepítettem (hogy akkor mbr vagy gpt, nem tudom), a Linuxot meg 1 éve de ez halványan dereng hogy MBR módba mert uefi-be elhasalt a telepítő, még asszem emlékszem hogy kiírta hogy a grubot a fő rendszertöltő rekordba teszi. Itt lett elbaltázva? nem tudom.
Van ennek megoldására valami mód, vagy át lehet ezt valahogy mégis költöztetni a nagyobb ssd-re?
Mindkét OS bootol, grub működik, a rendszerek hiba nélkül futnak. Csak klónozni nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Fejhallgatós találkozó
- Google Pixel topik
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest