Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom jó topik, elakadtam.
Egy 64G ssd-t szreetnék klónozni 128-asra, azaz nagyobbra költöznék.
Napok óta szívok ezzel mert sehogy sem sikerül.
A lemezen van egy 500M Windows partíció, egy 40G Windows10 és egy 20G Linux Manjaro.
Próbáltam Clonezilla, minden próbálkozásra, savepart, savedisk, közvetlen clone stb. hibára fut.
Próbátlam a Wint a saját eszközével lementeni, a Linuxot meg mással, a visszaállításnál halál, be se bootol semelyik.Ellenőriztem a lemezt, az egyik os szerint MBR, a másik szerint GPT.
Clonezilla uefi módba indítva végre kiírta, mi a nyűgje, a lemezem MBR és GPT partíció IS van ezért fut hibára.
Hogy ezt én hogyan csináltam azt ne kérdezzétek mert halvány gőzöm sincs, az biztos hogy a Wint 3 éve simán telepítettem (hogy akkor mbr vagy gpt, nem tudom), a Linuxot meg 1 éve de ez halványan dereng hogy MBR módba mert uefi-be elhasalt a telepítő, még asszem emlékszem hogy kiírta hogy a grubot a fő rendszertöltő rekordba teszi. Itt lett elbaltázva? nem tudom.
Van ennek megoldására valami mód, vagy át lehet ezt valahogy mégis költöztetni a nagyobb ssd-re?
Mindkét OS bootol, grub működik, a rendszerek hiba nélkül futnak. Csak klónozni nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Acer Predator Rift Essential gamer szék
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest