Hirdetés
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- MWC 2026: Érkezik a 8849 ötödik Tank strapatelefonja
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Vivo X300s lesz az, amit eddig X300 Maxként emlegettek
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Visormail
üzenetére
Az eredeti topikban válaszoltam... de PC360-nak igaza van...
Én nem is ismerek akár csak középszerűen normális, ingyenes vágóprogramot.Enkódolót igen... de vágót nem. Pedig ismerem ezt a területet...
Humble Bundle és hasonló oldalakon néha van Vegas vagy más programra akció. Iratkozz fel a hírlevelünkre és akkor időben meg is kapod az 1-2 hetes akciókat... amikor is tized áron vehetsz program licenszeket. Ez az oldal főleg játékokat árul, de évente többször van ilyen multimédiás akciójuk. De van más hasonló oldal, van ahol fél és 1/3-ad áron lehet office-t és windows-t venni.Az eddigi Vegas-okat és a hozzá kapcsolódó egyéb Magix... korábban Sony program licenszeket a humble bundle-tól vettem. Mindig gond nélkül regisztráltam őket a gyártó oldalán.
Pinnacle Studio -> PowerDirector -> Vegas --> Adobe Premier szerintem a betanulási sorrend, de az első kettő között nincs nagy nehézségbeli különbség.... és némi kitartással lehet akár a Vegas-sal is kezdeni.
Bárki bármit is mond, sem office program, sem cad-es tervező nincs ingyenesben olyan, ami tényleg jó lenne és 100%-ban kompatibilis lenne a nagytesókkal.
A videó vágóval is ez a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fogyjunk le!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik
- Autós topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jogász topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest