Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
Wolfskin
üzenetére
Én meg a jDownloader-t nem ismerem, viszont én ezt tudom javasolni:
Free Download Manager Lite 3.9.7
A top10-ekben biztos, hogy nincs benne, mert ez egy régi változat, ami még ismeri a többszálú letöltést (az újat eléggé eltolták). A kategóriájában emiatt a legjobb, és Java se kell hozzá. Telepítéskor a böngésző-kiegészítőt és társait nem kell berakni, első indítás után pedig a bedobókája letiltható. Az, hogy nem portable, semmit se jelent, nincs benne adware, nyugodtan alkalmazható.
Jól beállítható, kezes jószág, egy időben én is a clipboard tartalmát töltögettem vele. Több fájlt is be lehet vele dobni egyszerre, vagy ugyanahhoz a fájlhoz több mirror-t. Azt hiszem, a kényelem kedvéért még a letöltés elkezdésénél felbukkanó folyamat-ablakot tiltottam le, az fölösleges volt, amúgy a system tray-ben ücsörög.
Ha nem kell a többszálúsítás, esetleg az újat is kipróbálhatod, hátha fejlődött valamit. Ősszel frissítették utoljára, de én az 5-ös szériát évek óta nem követem.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő