- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Wolfskin
üzenetére
komolyan, őrület, ilyen misztikumot még nem éltem meg az elmúlt 20 évben... kb 15 éve használom a FRD-t, és mostantól egyszerűen nem megy ki a netre. vagyis a laptopról az újratelepítése óta. pc-ről bármikor. laptopról nem. csak most kéne. és nem hajlandó. öntudatra ébredt?
már win xp alatt is működött. de win 10 alatt is. és win 7 alatt is korábban. és a laptopról is működött régebben. sőt a laptopról win 7 alatt. mindig. de most már nem. az ilyesmitől lesz az ember vallásos.

pár órája már feladtam. még nem vertem szét a laptopot, küzdök, de nincs olyan program ami tudná, amit az FRD.
-portable
-linkeket elkap vágólapról
-csoportosan is felismeri a linkeket
-letölti őketkipróbáltam pár "top10 downloader" programot, de nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 i7-11G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest