Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
addikt
Miért ne segítene nekem?
Ha van benne magyar, és fordítja a hallott beszédet írásban, akkor már jó, ráadásul a Skype ingyenes. De a Google fordító is föl tudja olvasni a beírt szöveget, nem? Az is lehet egy megoldás, csak annál be kell írni. Ne legyünk már sznobok, nyilván nem irodalmi vagy szakmai mélyröptű beszélgetésekhez kellene, és amúgy nem is nekem kéne. Az illetőnek meg nincs ideje nyelvet tanulni két munkahely között ingázva.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy A54 8/128 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Miért ne segítene nekem?
Ha van benne magyar, és fordítja a hallott beszédet írásban, akkor már jó, ráadásul a Skype ingyenes. De a Google fordító is föl tudja olvasni a beírt szöveget, nem? Az is lehet egy megoldás, csak annál be kell írni. Ne legyünk már sznobok, nyilván nem irodalmi vagy szakmai mélyröptű beszélgetésekhez kellene, és amúgy nem is nekem kéne. Az illetőnek meg nincs ideje nyelvet tanulni két munkahely között ingázva.