-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tordaitibi
veterán
válasz
Redneck
üzenetére
Szerintem nem lehet kikerülni az online tárhelyet, én is kérdeztem hasonló témában itt, fájlszinkron ügyben. Próbálkoztam is de nehézkes,. Nekem okostelefon és két, helyileg máshol lévő pc között kellett volna. Maga a szinkron tökéletes volt de manuális segítség nélkül nem ment, pl. a munkahelyemen nem tudok belenyúlni a routerbe így nem tudok a telefonomnak MAC alapján fix ip-t adni, már itt elbukott az automatizálás.
Ha minden eszköze Apudnak netképes, akkor a legkényelmesebb és automatikus megoldás egy felhőtárhely.
Én nemcsak fotókra, a Mega tárhelyet használom a 3 eszköz közott, bármelyik mappa megadható, a Dropbox kevéske és csak a saját könyvtárát favorizálja. Csak képekre meg tényleg a legjobb a Google fotók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4486, 100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Használt iPhone 15 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest