- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
valyogvisko
üzenetére
Pont nem az olyan esetekre gondoltam, amikor egy pipa kiszedésével megoldható a probléma.
Ha valaki nem gondolkodás és körültekintés nélkül, simán next-next-finish módon telepít, akkor ezt a lehetőséget észreveszi. Én nem raknék fel egy ilyen pipa-kiszedős progit, míg fogalmam sincs róla, ez mit figyel, mibe avatkozik bele a pipálgatáson kívül, nem küld-e bármilyen adatot külső szolgáltató felé, inkább paranoiásan közelítem meg a dolgot. Meg ez max. abban az esetben érdekes, ha valaki borzasztó türelmetlen, vagy nem tud angolul. Sajnos van olyan eset is, hogy még beleegyezni sem tudsz abba, hogy felrakjon valami kéretlen fost, hanem a telepítés után azonnal elindul (pl. a háttérben kotlik), vagy csak majd valamikor észreveszed, hogy jé, te sosem tetted fel az adott alkalmazást, mégis fent van.(#35578) proci985:
És a belső tárhelyre sem tudott menteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Pixel 6a
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Dell Latitude 7320 2-in1 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha valaki nem gondolkodás és körültekintés nélkül, simán next-next-finish módon telepít, akkor ezt a lehetőséget észreveszi. Én nem raknék fel egy ilyen pipa-kiszedős progit, míg fogalmam sincs róla, ez mit figyel, mibe avatkozik bele a pipálgatáson kívül, nem küld-e bármilyen adatot külső szolgáltató felé, inkább paranoiásan közelítem meg a dolgot. Meg ez max. abban az esetben érdekes, ha valaki borzasztó türelmetlen, vagy nem tud angolul. Sajnos van olyan eset is, hogy még beleegyezni sem tudsz abba, hogy felrakjon valami kéretlen fost, hanem a telepítés után azonnal elindul (pl. a háttérben kotlik), vagy csak majd valamikor észreveszed, hogy jé, te sosem tetted fel az adott alkalmazást, mégis fent van.