Hirdetés
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Predator2
üzenetére
Bootfolyamat fő feltételei: az aktív partíció, gyökerében a bootmgr fájl és a rejtett Boot mappa.
Az sem baj, ha ezek törlődnek vagy másik partíción vannak, ami eltávolításra kerül, mint például a 100 megás bootpartíció.
Ebben az esetben aktívként megjelölöm a nagy Windows partíciót. Telepítőlemezzel indítom a gépet, bootjavítást kell választani, simán létrehozza az elveszett bootmgr és Boot-mappát, benne a BCD konfigurációs fájlt is természetesen, ami lényegében a bootmenüt határozza meg. Vagy javítja, ha megvan.
További lehetőség külső Windowsban telepíteni az EasyBCD 2.2 programot, amivel megnyitom a javítandó rendszerben lévő BCD fájlt, utána egyszerűen be lehet állítani, hogy mit indítson.
A parancssori BCD-szerkesztést inkább nem említem, ehhez képest jóval kellemetlenebb.
Egyébként most nézegettem a Runtime honlapját, nem is emlékeztem rá, hogy van itt egy kis program:
https://www.runtime.org/shadow-copy.htm
Múltkor szó volt a másolhatatlan fájlok másolásáról, ilyet kerestem én is, pont ezt nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- Haditechnika, harcászat
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Hivatalosan is továbbmegy az EU-nál a Stop Killing Games kezdeményezés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Napelem
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs