- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
LonGleY
üzenetére
Szerintem neked nem világos az
, hogy én idegen gépen is akarom használni ahova nem telepíthetek semmilyen plugint a böngészőbe. És a LastPass csak akkor működik, ha integrálva van a böngészőbe. Tehát én néha csak beszeretném dugni a pendrive-ot, elindítani róla a programot és rákattintani az automatikus bejelentkezésre. Teszem azt, megyek ismerőshöz és megkér hogy jelentkezzek már be valahová hogy megnézhessünk valamit, akkor nem akarom mondani, hogy "várj előbb feltelepítek neked egy plugint hogy betudjak jelentkezni". Szóval érted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- DUNE médialejátszók topicja
- Wuthering Waves
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, hogy én idegen gépen is akarom használni ahova nem telepíthetek semmilyen plugint a böngészőbe. És a LastPass csak akkor működik, ha integrálva van a böngészőbe. Tehát én néha csak beszeretném dugni a pendrive-ot, elindítani róla a programot és rákattintani az automatikus bejelentkezésre. Teszem azt, megyek ismerőshöz és megkér hogy jelentkezzek már be valahová hogy megnézhessünk valamit, akkor nem akarom mondani, hogy "várj előbb feltelepítek neked egy plugint hogy betudjak jelentkezni". Szóval érted?