- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
LonGleY
üzenetére
Szerintem neked nem világos az
, hogy én idegen gépen is akarom használni ahova nem telepíthetek semmilyen plugint a böngészőbe. És a LastPass csak akkor működik, ha integrálva van a böngészőbe. Tehát én néha csak beszeretném dugni a pendrive-ot, elindítani róla a programot és rákattintani az automatikus bejelentkezésre. Teszem azt, megyek ismerőshöz és megkér hogy jelentkezzek már be valahová hogy megnézhessünk valamit, akkor nem akarom mondani, hogy "várj előbb feltelepítek neked egy plugint hogy betudjak jelentkezni". Szóval érted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Akitio NODE thunderbolt 3 eGPU - hibás (?)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, hogy én idegen gépen is akarom használni ahova nem telepíthetek semmilyen plugint a böngészőbe. És a LastPass csak akkor működik, ha integrálva van a böngészőbe. Tehát én néha csak beszeretném dugni a pendrive-ot, elindítani róla a programot és rákattintani az automatikus bejelentkezésre. Teszem azt, megyek ismerőshöz és megkér hogy jelentkezzek már be valahová hogy megnézhessünk valamit, akkor nem akarom mondani, hogy "várj előbb feltelepítek neked egy plugint hogy betudjak jelentkezni". Szóval érted?