- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Magisk
- Mégsem lesz Sony autó
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hmate91
csendes tag
Csináltam egy objektumot, amit teljesen körbe, föl-le lehet forgatni és szeretném majd a honlapomra feltölteni.
A gondom: exportálni tudom a fájlt: .wrl, .wrz, .3ds, dae formátumokba, amit át kéne alakítani olyan formátumba, hogy én azt tudjam használni. A kérdésem az lenne, van-e ingyenes program, ami átkonvertálja nekem és ha van, akkor milyen formátumot érdemes használnom a későbbiekben? (ha jól tudom az swf -et nem szereti a mozzila ugye? sajnos nekem a legtöbb látogatom mozzilát használ így ha lehet azzal kompatibilis lenne a jó megoldás)
ezer hála a válaszokért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Asus Tuf Gaming A16 ÚJ // Ryzen 7 // RTX 5070 // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest