- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
chatran
üzenetére
Igazából a leggyorsabb megoldást a Win partíciókezelője végzi, ahol a levett 30gigát egyszerűen hozzá lehet csapni a primary partícióhoz, de akkor dinamikus lemez lesz belőle.
A bonyolultabb megoldás az, ha a logikai partíciót lekicsinyíted az említett 30 gigával úgy, hogy a logikai előtt maradjon a 30 giga üres hely és ezt a 30 gigát csapod utána hozzá a primary partícióhoz.
Amit pedig én mindenképpen megtennék a művelet előtt, hogy elmentem a kicsinyítendő partíción lévő adatokat ideiglenesen. De ha már elmentettem, akkor sokkal gyorsabb, ha nem átméretezgeted a nagyobbik partíciót, hanem letörlöd, majd megnagyobbítod a primary-t és ezután újrakreálod a maradék területet és mehet vissza rá az elmentett adat
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 7/7 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest