- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
civil3d
csendes tag
Sziasztok!
Csak érdekességképpen már ha valakit érdekel
.A (#22784) problémámra ezt a megoldást találták nekem ami hellyel közel működik is.Mivel én nem találtam olyan programot ami videót szedne le a konkrét oldalról, amiket ajánlottatok azok jó kis programok de erről az oldalról egyik sem tudott leszedni vagy inkább nekem nem ment.Kaptam egy tippet hogy keressem meg a böngészőbe, én chromet használok.És láss csodát ott volt igaz kiterjesztés nélkül de ott volt amit sima media playre classic-cal simán meg is tudok nézni, csak nem tudok bele tekerni, leállítani tudom de tekerni nem.Kérdés létezik e olyan program amivel ezt áttudom konvertálni ezt a számomra neve sincs kiterjesztést?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

.A (#22784) problémámra ezt a megoldást találták nekem ami hellyel közel működik is.Mivel én nem találtam olyan programot ami videót szedne le a konkrét oldalról, amiket ajánlottatok azok jó kis programok de erről az oldalról egyik sem tudott leszedni vagy inkább nekem nem ment.Kaptam egy tippet hogy keressem meg a böngészőbe, én chromet használok.És láss csodát ott volt igaz kiterjesztés nélkül de ott volt amit sima media playre classic-cal simán meg is tudok nézni, csak nem tudok bele tekerni, leállítani tudom de tekerni nem.Kérdés létezik e olyan program amivel ezt áttudom konvertálni ezt a számomra neve sincs kiterjesztést?