- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
- iOS alkalmazások
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
civil3d
csendes tag
Sziasztok!
Csak érdekességképpen már ha valakit érdekel
.A (#22784) problémámra ezt a megoldást találták nekem ami hellyel közel működik is.Mivel én nem találtam olyan programot ami videót szedne le a konkrét oldalról, amiket ajánlottatok azok jó kis programok de erről az oldalról egyik sem tudott leszedni vagy inkább nekem nem ment.Kaptam egy tippet hogy keressem meg a böngészőbe, én chromet használok.És láss csodát ott volt igaz kiterjesztés nélkül de ott volt amit sima media playre classic-cal simán meg is tudok nézni, csak nem tudok bele tekerni, leállítani tudom de tekerni nem.Kérdés létezik e olyan program amivel ezt áttudom konvertálni ezt a számomra neve sincs kiterjesztést?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PlayStation 5
- Hálózati / IP kamera
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.A (#22784) problémámra ezt a megoldást találták nekem ami hellyel közel működik is.Mivel én nem találtam olyan programot ami videót szedne le a konkrét oldalról, amiket ajánlottatok azok jó kis programok de erről az oldalról egyik sem tudott leszedni vagy inkább nekem nem ment.Kaptam egy tippet hogy keressem meg a böngészőbe, én chromet használok.És láss csodát ott volt igaz kiterjesztés nélkül de ott volt amit sima media playre classic-cal simán meg is tudok nézni, csak nem tudok bele tekerni, leállítani tudom de tekerni nem.Kérdés létezik e olyan program amivel ezt áttudom konvertálni ezt a számomra neve sincs kiterjesztést?