- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
civil3d
csendes tag
Sziasztok!
Csak érdekességképpen már ha valakit érdekel
.A (#22784) problémámra ezt a megoldást találták nekem ami hellyel közel működik is.Mivel én nem találtam olyan programot ami videót szedne le a konkrét oldalról, amiket ajánlottatok azok jó kis programok de erről az oldalról egyik sem tudott leszedni vagy inkább nekem nem ment.Kaptam egy tippet hogy keressem meg a böngészőbe, én chromet használok.És láss csodát ott volt igaz kiterjesztés nélkül de ott volt amit sima media playre classic-cal simán meg is tudok nézni, csak nem tudok bele tekerni, leállítani tudom de tekerni nem.Kérdés létezik e olyan program amivel ezt áttudom konvertálni ezt a számomra neve sincs kiterjesztést?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.A (#22784) problémámra ezt a megoldást találták nekem ami hellyel közel működik is.Mivel én nem találtam olyan programot ami videót szedne le a konkrét oldalról, amiket ajánlottatok azok jó kis programok de erről az oldalról egyik sem tudott leszedni vagy inkább nekem nem ment.Kaptam egy tippet hogy keressem meg a böngészőbe, én chromet használok.És láss csodát ott volt igaz kiterjesztés nélkül de ott volt amit sima media playre classic-cal simán meg is tudok nézni, csak nem tudok bele tekerni, leállítani tudom de tekerni nem.Kérdés létezik e olyan program amivel ezt áttudom konvertálni ezt a számomra neve sincs kiterjesztést?