-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
civil3d
csendes tag
válasz
Visormail #22793 üzenetére
Köszönöm a sok segítséget nektek.
Szóval itt járok.A chrome kiterjesztés nélküli filéi az bizony swf nekem ez csak most jutott el a tudatomig.Találtam egy progit aminek a neve:E.M. Magic Swf2Avi.Nekem bejött tudja konvertálni.De szerintem nem kell mert a lejátszója kezeli az swf et lehet tekerni ide odajuppé.De csak úgy ha átírod a kiterjesztést swf-é.Nagyából ennyi.Kérlek nézzétek el amatőrségemet de én ezekre csak most jöttem rá.Köszi még egyszer a segítséget.Még egy kérdés mert egy kérdés mindig lesz
.Szóval van e arra mód hogy ne egyenként nevezzem át a kiterjesztéseket hanem egyszerre többet is?
-
civil3d
csendes tag
Sziasztok!
Csak érdekességképpen már ha valakit érdekel
.A (#22784) problémámra ezt a megoldást találták nekem ami hellyel közel működik is.Mivel én nem találtam olyan programot ami videót szedne le a konkrét oldalról, amiket ajánlottatok azok jó kis programok de erről az oldalról egyik sem tudott leszedni vagy inkább nekem nem ment.Kaptam egy tippet hogy keressem meg a böngészőbe, én chromet használok.És láss csodát ott volt igaz kiterjesztés nélkül de ott volt amit sima media playre classic-cal simán meg is tudok nézni, csak nem tudok bele tekerni, leállítani tudom de tekerni nem.Kérdés létezik e olyan program amivel ezt áttudom konvertálni ezt a számomra neve sincs kiterjesztést?
-
civil3d
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ismertek olyan progit ami videót tölt le és nem videómegosztókról.Van egy két napos hozzáférésem egy oldalhoz ahol progikról vannak oktató videók de csak online ezeket szeretném én lementeni.A legegyszerűbb ha felveszem de az rengeteg idő és lejár a hozzáférésem hátha lenne valami okosság csak én nem ismerem.Köszönöm a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest