Hirdetés
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
sziasztok!
milyen program ami... office 2003?
a kérdés költői, a válasz: hááát elég gagyi. legalábbis win7 (pro x64) alatt. lehet, hogy nem kompatibilisek?már kétszer telepítettem, úgy, hogy revoval szedtem le, meg csináltam javító telepítést is, mégis minden alkalommal a következő hibaüzenettel indul: "Kis türelmet, a Windows a(z) Microsoft Office Professional Edition 2003 konfigurálását végzi." .
az adatok összegyűjtésével elmolyol egy fél percet. futtattam rendszergazdaként, XP módban, semmi...az excel ráadásul hozzáteszi, hogy " Az egyik objektumtár (stdole 32 tlb) hiányzik vagy sérült. Futtassa a telepítőt a telepítéshez." aztán lefut a telepítő és elindul a program. ez kb. 2-3 perc minden indításnál. ennél egy 123-as diesel is gyorsabban beröffen mínusz húszban.
--------------------------------
a másikok kérdésem az élsimítás ugyanitt. a win7-et alapból már orvosoltam,
élsimítás ki, clear type ki, betű Tahoma (9pt) és megszűnt a régi, mosott, életlen megjelenés. most olyan, mint XP alatt volt (értsd jó). viszont a word-ben továbbra is rettenetesen életlenek, mosottak a betűk, enyhe piros derengéssel. feltettem ide egy kinagyított képet. meg lehet ezt szüntetni?font: Times New Roman (12pt)
Betű színe: automatikus/fekete (u.a.)
nagyítás: 100%tudom, hogy nem teljesen idevág, de itt programokkal kapcsolatban is szokott segítség jönni. a win7-ben nem kaptam választ, az office 2003 topik meg már fél éve halott
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest