- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
sziasztok!
milyen program ami... office 2003?
a kérdés költői, a válasz: hááát elég gagyi. legalábbis win7 (pro x64) alatt. lehet, hogy nem kompatibilisek?már kétszer telepítettem, úgy, hogy revoval szedtem le, meg csináltam javító telepítést is, mégis minden alkalommal a következő hibaüzenettel indul: "Kis türelmet, a Windows a(z) Microsoft Office Professional Edition 2003 konfigurálását végzi." .
az adatok összegyűjtésével elmolyol egy fél percet. futtattam rendszergazdaként, XP módban, semmi...az excel ráadásul hozzáteszi, hogy " Az egyik objektumtár (stdole 32 tlb) hiányzik vagy sérült. Futtassa a telepítőt a telepítéshez." aztán lefut a telepítő és elindul a program. ez kb. 2-3 perc minden indításnál. ennél egy 123-as diesel is gyorsabban beröffen mínusz húszban.
--------------------------------
a másikok kérdésem az élsimítás ugyanitt. a win7-et alapból már orvosoltam,
élsimítás ki, clear type ki, betű Tahoma (9pt) és megszűnt a régi, mosott, életlen megjelenés. most olyan, mint XP alatt volt (értsd jó). viszont a word-ben továbbra is rettenetesen életlenek, mosottak a betűk, enyhe piros derengéssel. feltettem ide egy kinagyított képet. meg lehet ezt szüntetni?font: Times New Roman (12pt)
Betű színe: automatikus/fekete (u.a.)
nagyítás: 100%tudom, hogy nem teljesen idevág, de itt programokkal kapcsolatban is szokott segítség jönni. a win7-ben nem kaptam választ, az office 2003 topik meg már fél éve halott
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- 221 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest