- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
sziasztok!
milyen program ami... office 2003?
a kérdés költői, a válasz: hááát elég gagyi. legalábbis win7 (pro x64) alatt. lehet, hogy nem kompatibilisek?már kétszer telepítettem, úgy, hogy revoval szedtem le, meg csináltam javító telepítést is, mégis minden alkalommal a következő hibaüzenettel indul: "Kis türelmet, a Windows a(z) Microsoft Office Professional Edition 2003 konfigurálását végzi." .
az adatok összegyűjtésével elmolyol egy fél percet. futtattam rendszergazdaként, XP módban, semmi...az excel ráadásul hozzáteszi, hogy " Az egyik objektumtár (stdole 32 tlb) hiányzik vagy sérült. Futtassa a telepítőt a telepítéshez." aztán lefut a telepítő és elindul a program. ez kb. 2-3 perc minden indításnál. ennél egy 123-as diesel is gyorsabban beröffen mínusz húszban.
--------------------------------
a másikok kérdésem az élsimítás ugyanitt. a win7-et alapból már orvosoltam,
élsimítás ki, clear type ki, betű Tahoma (9pt) és megszűnt a régi, mosott, életlen megjelenés. most olyan, mint XP alatt volt (értsd jó). viszont a word-ben továbbra is rettenetesen életlenek, mosottak a betűk, enyhe piros derengéssel. feltettem ide egy kinagyított képet. meg lehet ezt szüntetni?font: Times New Roman (12pt)
Betű színe: automatikus/fekete (u.a.)
nagyítás: 100%tudom, hogy nem teljesen idevág, de itt programokkal kapcsolatban is szokott segítség jönni. a win7-ben nem kaptam választ, az office 2003 topik meg már fél éve halott
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- Interactive Brokers társalgó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Elektromos cigaretta 🔞
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Heroes of Might and Magic: Olden Era - Középpontban a Necropolis frakció
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest