Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Macrodroid
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Apple Watch
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ro_bert17
üzenetére
Hali!
Mint korábban írtam ezt én eljátszottam és gond nélkül elmentette (és ez a lényeg) majd vissza is tudtam állítani. A W7-nél csak speciális funkciók nem mehetnek(ez sem teljesen biztos, ezért a feltételes mód). Pl. Windows alól is tud visszaállítani rendszerpartíciót. Ezt úgy végzi el, hogy újraindítja a gépet és az OS indulása előtt megcsinálja, majd megint restart. Itt lehet gond, hogy pl W7 x64 esetén nem biztos, hogy ezt így el tudja végezni. De ezt elkerülendő(és én is így jártam el ez esetben is, meg amúgy mindig is így járok el) először létrehozol vele egy boot-os CD/DVD vagy pendrive-ot(Recovery Media Bulider) és a visszaállítást már ezen eszközről bebootolva végzed el(tehát nem Win alól)
Természetesen ilyen jellegű alkalmazásokat csak saját felelősségre használni.
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest