- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ro_bert17
üzenetére
Hali!
Mint korábban írtam ezt én eljátszottam és gond nélkül elmentette (és ez a lényeg) majd vissza is tudtam állítani. A W7-nél csak speciális funkciók nem mehetnek(ez sem teljesen biztos, ezért a feltételes mód). Pl. Windows alól is tud visszaállítani rendszerpartíciót. Ezt úgy végzi el, hogy újraindítja a gépet és az OS indulása előtt megcsinálja, majd megint restart. Itt lehet gond, hogy pl W7 x64 esetén nem biztos, hogy ezt így el tudja végezni. De ezt elkerülendő(és én is így jártam el ez esetben is, meg amúgy mindig is így járok el) először létrehozol vele egy boot-os CD/DVD vagy pendrive-ot(Recovery Media Bulider) és a visszaállítást már ezen eszközről bebootolva végzed el(tehát nem Win alól)
Természetesen ilyen jellegű alkalmazásokat csak saját felelősségre használni.
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest