Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
tibi666
üzenetére
"mint mondtam, dvd a forrás."
Ennyit írtál:
"bedigitalizáltattam a régi video 8-as felvételeim, most dvd-n terpeszkednek."Akkor ezek szerint a dvd-n terpeszkednek nálad annyit tesz, hogy DVD VIDEO formátumban van az adott video stream?
Nálam mondjuk WMV, AVI, DV AVI, MPEG1, MPEG2 stb.. is szokott DVD-n terpeszkedni, tehát nemigazán egyértelmű számomra mi terpeszkedik éppen a lemezen még ha azt tudjuk is, hogy video van rajta.
A végeredmény formátumát még mindig nem tudjuk pontosan, mivel ez: "kivágni, és összefűzni, majd kiírni egy dvd-re" megint semmi segítség. A fentiekből következik, hogy DVD-re sok mindent ki lehet írni. Viszont a "mint mondtam, dvd a forrás."-ból arra következtetnék, hogy video dvd formában szeretnéd viszontlátni a végeredményt is.
Már meg ne haragudj, de ne nekünk kelljen már kitalálni, hogy miből mibe szeretnél alakítani. Legalább arra vehetnéd a fáradtságot, hogy szépen leírod konkrétan, ha már segítséget kérsz. Ne úgy kelljen már kihúzni belőled.
A Pinnacle szoftver jó lesz neked, mivel tud dolgozni egyből video dvd-ből és nem kell az mpeg2 stream-et kiszedni sem a vob-okból (Bár a Horka1 által javasolt video edit magic progit nem ismerem). DVD menü szerkesztője (legalábbis a 10-esnek) szerkesztési szempontból egy hulladék, de azért ha nagyon körülményesen is, de meg lehet csinálni a menüt. Bár a végeredmény legalább jól néz ki.
Az ideiglenes könyvtárat más winyón lévő partícióra irányítsd mint amelyikre fogod menteni a végeredményt. Picit gyorsul a mentési fázis.
Bár ez igaz minden videoszerkesztő/átkódoló alkalmazásra.kraftxld
Kimentettem a helpet, gyorsan átfutottam, de egyetlen olyan kapcsolót találtam ami érdekes lehet:
"-REQUESTS
Enumerate application and driver Power Requests. Power Requests prevent the computer from automatically powering off the display or entering a low-power sleep mode. "Bár ez nem tudom mennyire visz előbbre, mindenesetre megnézem majd mit lehet vele kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Gyúrósok ide!
- Futás, futópályák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szemüveges topik
- PlayStation 5
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest