Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena

TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el! 

HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ: 
Új hozzászólás Aktív témák
-
bossvico
senior tag
válasz
kornel8585
üzenetére
A létező legrosszabb "befektetés" a hardver, biztos lehetsz benne hogy elértéktelenedik.
De időtállóságban aQ9550 teljesítménye még 2-3 évig elég lesz.Én is azon vaciláltam nemrég, hogy e5200 vagy Q8200, aztán tegnap letöltöttem az arma 2 demot és ajánlott config Quad proci. Most kezdenek szállingózni ezek a progik. Mindegy mert már megvettem az ötkettest, de egy év múlva,vagy ha lesz egy jó ziccerem megy a négymagos.
-
FeRR
csendes tag
figy...én úgy kérdeztem hogy milyen procit vegyek ami belemegy a mostani alaplapomba is..és elég jó

-
KaraDani
addikt
válasz
kornel8585
üzenetére
Q9550 tuti jobb mint az e8400. Attól füg hogy érdemes, e hogy szükséged van e rá, meg mennyit kéne rádobni.
-
kornel8585
tag
Esetleg nekem vki?csak mert akkor holnap intézném a bizniszt

-
Baboon
senior tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Viccelsz? Én soha nem vettem volna 10+4E-ért cpu hűtőt. apámé volt de neki nem kellett ilyen erős így lenyúltam

-
KaraDani
addikt
Intel fronton, akkor minimum e5200-t javasolnék, minimum p35 ös lappal, ez még úgy ahogy időtálló, de ha 2-3 év múlva is jót akarsz akkor i7, de az egyenlőre piszok drága. Amúgy meg nem akarlak elkesríteni de az a 3650 elég vérszegény vga lesz, az elképzeléseidhez képest. Ilyen igényekkel minimum egy hd 4770/4830/4850 ben kellett volna gondolkozni.
-
kornel8585
tag
sziasztok.érdemes-e lecserélni a c0-ás e8400-am egy e0-ás q9550-re?nem nagyon tuningolnám,csak most ugy nézem leesett a 8400-as ára azért szabadulnék tőle.előre is köszi a válaszokat.
-
Grampy
aktív tag
válasz
fasterware
üzenetére
Okés, köszi szépen!
-
FeRR
csendes tag
Jah meg gamek amivel játszanék? elsősorban a CoD5^^ és ha eljön az ideje akkor azt szeretnémhogy a cod6 is fusson rajta mert hamarosan megjlenik
ilyen 2009-esekkel szeretnék mint pölö prototype és olyanokkal amik 2 meg 3 év mulva is jók lesznek videó kari megvan hozzá ramot nemnehéz fejleszteni, egyedül a procival van gondom.. -
FeRR
csendes tag
Módosítottam, viszont a tápegységet sajnos nemtudom
olyan 300W lehet.. -
KaraDani
addikt
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Én csak diplomatikusabban fogalmaztam

-
bartucc
addikt
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Hát nem sok lehet. Egy 12-es előre/hátulra, és csodák lesznek.
-
kpal
nagyúr
Egy i7 920-as proci teljesitménye az 3évig elég lehet.Kisebb tuningal esetleg ?
-
Baboon
senior tag
válasz
KaraDani
üzenetére
Figyelj most hogy nincs fenn a gép oldala Idle-be 36-42 fokosak a magok... biztosan jó a pasztázás... ha szar lenne nem lenne ilyen az idle sztem.
TJ max nem számít mert nem abból számolok vissza hanem kiírja simán hány fokos.
Miiiiind1 az élet megoldja ezt is
Csak 1 progit mondjon már vki ami kiírja a hőfokot game közben is
De amúgy nem lep meg a hőfok emelkedés mert 1/3-al több energiát vesz fel. ebből számomra logikus volt hogy 1/3-al melegebb is lesz. Nagyjából be is jött.
E2160 húzva volt idlebe 30 ez 40 /// Loadba meg volt 53 ez meg 70. reális hőfok emelkedés csakhát... -
Baboon
senior tag
Ha nincs fenn a ház oldala az mínusz 6-7 fok... nem akarom megint azt játszani hogy nincs oldala a gépemnek

1x ha nagyon nem tudok mit kezdeni a pénzemmel veszek egy oldalt 40 centis ventis házat... de előbb jó táp kéne.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Baboon
üzenetére
Igen, erősebb 2,7Ghz, de nem sokkal.
Amúgy lehet, hogy rossz a szenzorod, mivel az E5200-knél is előfordult néhány különlegesség, pl komoly hűtéssel volt szerelve a proc, a hűtő bordái hidegek voltak és 3Ghz-re húzva 80fokokat írt ki az everest, realtemp 100-as TJmax-nál. És ha jól emlékszem, nem egyszer fordul elő ilyesmi. Nincs túl sok esély rá, de lehet nálad is ez a gond. -
KaraDani
addikt
-
Baboon
senior tag
-
Baboon
senior tag
-
Baboon
senior tag
A tömörítést meggtudtam nézni:
60-80%-ig terheli a procit de mivel állandóan változik melyik magot terheli mennyire a legmelegebb mag sem megy 58 fok fölé. Az baráti.
(9perc tömörítés) -
Baboon
senior tag
válasz
KaraDani
üzenetére
Intel szerinte 71,4 fok a max, de mi az ami 100%-on terheli a procit a proci tesztelőn kívül? semmi. Legalábbis remélem

Egy tömörítés ill játék vajon mennyire terheli?
Csak mert levettem 2,7-re így IBT 73 fokig tolja fel. Ha más nem terheli ennyire csak 70%-ra akkor a max hőfok meg csak 65 fok ami elmegy.Mondjatok egy progit ami játék közben kiírja a proci hőfokot lécci.
-
kriszbon
őstag
Szia!
Először is töltsd ki az adatlapodon a cuccok részt. Írd le oda hogy milyen alaplap, videókártya, memória, tápegység(pontos típus ?W-os) monitor ? felbontás, stb. van a gépedbe, azért hogy könnyebben tudjon bárki is segíteni, mert úgy is azt nézik meg először. Továbbá a kérdésedbe írd bele mire szeretnéd használni, ha játék, akkor mikkel szeretnél játszani, és milyen felbontásban. Mert így elég nehéz segíteni!
Mod: Ja igen és hogy tuning játszik e nálad Vga és proci szinten! -
FeRR
csendes tag
Csá mindenkinek..még új vok nemértek nagyon az oldalhoz az lenne a kérdésem hogy milyen procit vegyek ami ennél sokkal jobb mert ezzel ami mostvan kivan a micsodám
Intel Pentium 4 Prescott 2.8 Ghz-s de megőrülök...2 percig nemtok egy gameval ellenni mert bejön a prociba a túlmelegedési hang és elkezd szaggatni...2 napja vettem uj videó kártyát rohdt jól vinné a gamekat de nemtudom élvezni mert a r**adt procim 65C° felé megy
és ettől megőrülök
valaki segítsen...árban nemgondolkozok csak legyen 3.0 Ghz-nél nagyobb!
-
FeRR
csendes tag
Csá mindenkinek..még új vok nemértek nagyon az oldalhoz az lenne a kérdésem hogy milyen procit vegyek ami ennél sokkal jobb mert ezzel ami mostvan kivan a micsodám
Intel Pentium 4 Prescott 2.8 Ghz-s de megőrülök...2 percig nemtok egy gameval ellenni mert bejön a prociba a túlmelegedési hang és elkezd szaggatni...2 napja vettem uj videó kártyát rohdt jól vinné a gamekat de nemtudom élvezni mert a r**adt procim 65C° felé megy
és ettől megőrülök
valaki segítsen...árban nemgondolkozok csak legyen 3.0 Ghz-nél nagyobb!
-
Grampy
aktív tag
Sziasztok!
A mostani rendszerem: AMD Athlon64 3200+, 1GB, ASUS X1950Pro
Elszállt már felette az idő, ezért szeretném egy picit fejleszteni. Videókártya kivételével alaplapot, memóriát és processzort szeretnék venni, de nemtudom hogy az X1950Pro-hoz milyen CPU lenne az ideális. World of Warcrafthoz kellene, mással nem nagyon játszom, de ehhez elég az X1950Pro is, viszont az egymagos CPU és az 1GB memória már kevéske hozzá. Intelből E5200-asat néztem ki, AMD-ből pedig az új Athlon X2 250-eset. Tudnátok nekem segíteni hogy melyik lenne a videókártyámhoz ideális? 1440x900-as felbontásban játszom, memóriából pedig 4GB lesz.Előre is köszi!
-
Baboon
senior tag
Most lehült már 40-47 közé. az vállaható nem tesz neki rosszat ha ilyen hőfokon van sima winfosozás közben
-
Baboon
senior tag
válasz
KaraDani
üzenetére
És igazad van!

A Q8200-esnek csak 7x-es a szorzója pedig vhol láttam hogy 8. Erre most jöttem ár hogy 10 perce beszereltem a gépembe
De nem baj megy 3gigán 7x420-ba
Tovább nem erősködöm vele a cél ennyi volt. A GTA4 szépen fut.
Amúgy nagyon melegszik hiába van rajta Sythe ninja 2 + 800 rpm venti. 100%-os terhelés alatt eléri a 75 fokot és akkor a core temp már sárgába rakja. Mondjuk a max az 100fok szal az még messze...
Van olyan progi ami csak a CPU hőfokot kiteszi játék közben?
Köszi
Szerk:
Idle - 50 fok (pontosabban 44-51. iszonyatosan szór a 4 mag között (7 fokok vannak magok között idle-be ami mondjuk terhelés alatt lemegy 2-3 fokra). ez normális? -
KaraDani
addikt
válasz
vzsryl
üzenetére
Hát egy diavetítés alatt, hogy tudod megmondani, hogy volt e procilimted?
Hát Far Cry 2 ben akárhova állítottam a graf részletességet azonos felbontáson azonos fps t kaptam, most vagy nem skálázódik semmit a game, vagy nem a vga volt a limit... Szerintem elfér 2maggal az a 4ghz, főleg egy mostani csúcskari mellé. Igen Q9550 iszonyat jó árban van most, elért ide is az árcsökkenés. Egy ilyet elfogadnék 3,5 környékére rángatva 
-
vzsryl
nagyúr
válasz
KaraDani
üzenetére
Nem értek egyet. Nekem Crysis-ban 2,5Ghz-es E5200-vel 1680x1050-ben nem volt procilimitem. A Far Cry 2-t meg ahogy ismerem, inkább VGA limited volt. 4Ghz tuti, hogy nem kell egy játékhoz se, esetleg GTA4.
A Q9550 55k? Az igen, hát így tényleg nem éri meg a kisebbiket venni. -
KaraDani
addikt
válasz
vzsryl
üzenetére
Nézz csak meg egy két újjabb gamát, milyen procilimiteket képesek elérni komolyabb vga val magas felbontásokon is. Az már ilyen szállóige lett, hogy 3 ghz mindenre elég és nem érzed a különbséget, pedig ez szerintem nem így van. 3ghz és 3,6 között is sok helyen érzem. De pl Far Cry2 nél 1680*1050 en hd 4850 el, olyan proci limitem volt 3,4 re húzott e7200 vel öröm volt nézni. Egy Core2 vel simán elkél már a 4Ghz a mostani csúcs vga-k mellé. Kint van az i7 jó ideje, az szoftverek is követni fogják azt a szintet szépen lassan. Nézd meg az árdifiket a Q9300-Q9550 között [link] nem éri meg a kisebbeket venni szerintem.
-
Fricu
tag
válasz
bartucc
üzenetére
Én is így gondolom, de a mellékelt cpu support list nem tartalmazza ezeket a típusokat.
Épp ez a kérdés lényege.
Játszani nemigen kéne, de gyors, csendes gépet szeretnék, a régi kétmagosak meg 95W-ot zabálnak az újak 45-65W-ja helyett, ami nem mindegy a ventik szempontjából -
KaraDani
addikt
válasz
vzsryl
üzenetére
Á jobban végiggondoltam, értelmetlen részemről egy ilyenre cserélés, progik 95% két magot nem használ rendesen, nemhogy 4 et, így meg az órajel a döntő, maradok egyenlőre a két magnál, max egy e8400, 8500 csere inkább akkor már, az legalább menne 4ghz+ kényelmesen, vagy esetleg majd később, Q9550 de alább 4 magossal nem fogom adni.
ToBeY: +1 a felesleges cserélni melett.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
KaraDani
üzenetére
Érdeklődj a Q8xxx-es topicban, hogy mennyire FSB wall-osak azok a procik. De sztem nem az FSB-t nem bírják, hanem magát a magas órajelet, de 3Ghz tuti meglenne vele.
Jani12345: Vegyél újonnan 10k-ért egy G31-es deszkát, bele egy E21xx-et vagy ha belefér, akkor E5200-t, és már csak VGA limited lehet.

(#15241) ToBeY: Akkor szvsz. felesleges lecserélni. Intel téren min. egy négymagost kéne vegyél, hogy komolyabb változást tapasztalj. Mondjuk az is igaz, hogy PS alatt nem vennéd észre.
-
Fricu
tag
Tisztelt uraim
Segítséget kérnék nálam okosabboktól:
procit vennék egy Asrock alaplaphoz (775i65G).
A procilista az asrock oldalán:
http://www.asrock.com/mb/cpu.asp?Model=775i65G&s=775
Ez olyan procikat ír, amik itt a prohardwaren nemigen kerülnek elő.
Ott ma pl. ilyeneket látok: E4300.
Az FSB, freki szerint akár jó is lehetne, de nem tudom?
Tud valaki segíteni?
köszi -
KaraDani
addikt
válasz
Jani12345
üzenetére
Full HD ra alapon tán kicsit necces, bár hivatalosan 1,8GHz core 2 kell neki, 720p tuti, de ha normálisabb deszkát veszel, amiben tudod tuningolni +0,5-1 ghz et, úgy nagyon sokmindenre elég lesz. Ilyet kapsz 10k ér kb, kicsit bővebb kerettel mondjuk kapnál e5200-t (16k új iponban) na az már mindent simán vinne, az tuti. Vista alá elég persze, de akkor 2giga memód legyen legalább. Sims3 rendszerkövetelmény Fifa 09 rendszerkövetelmény Amúgy játékoknál VGA lesz a limited egy 7600GT vel nem a proci.
-
ToBeY
nagyúr
E6550 procit mire lenne érdemes lecserélni?
-
KaraDani
addikt
válasz
Jani12345
üzenetére
Vmi ilyesmi lap már ok lehet [link], kicsit biztos le is tudsz alkudni belőle, de egy picit többet rászánsz kapsz [link] p35 ös lapot, ami már jó kis chipset.(ha meg ebből is tudsz alkudni akkor főleg) 21x0 procit meg találsz 10 és alatta rengeteget. Most így gyorsan keresgetve ezeket találtam, nézz szétt alaposabban, biztos lehet csípni jó áron egy p35 ös deszkát, azzal már jól jársz.
-
Baboon
senior tag
-
KaraDani
addikt
válasz
Jani12345
üzenetére
milyen lapod van nem kezelne el egy core 2 procit?
De amúgy is dárga sztem pl.: [link] http://hardverapro.hu/apro/p4_640_3_2ghz_prescott_proci_elado_sl7z8/friss.html [link] [link]
és ezeket 3 perc alatt itt az apro első oldalán találtam, nézz még kicsit szét szerintem
-
KaraDani
addikt
válasz
vzsryl
üzenetére
1680*1050 ben játszom. Én ezeknél attól félek, hogy belefut az ember alacsony fsb wall ba és akkor meg majd kamilázzok, ha mittomén 390 nél azt mondja a proc hogy csókolom, és kapok egy 7*390 et, pedig a lap stabilan az e7200 vel tud 480as fsb-t, nagyon pepecselve a beállításokkal 500 körül lenne a stabil vége.
-
Jani12345
csendes tag
Hali
Erről a CPU-ról mit gondoltok?
http://processorfinder.intel.com/Details.aspx?sSpec=SL9QRérdemes még beruházni ilyenre? 15-ért adnák használtan
-
Mach5
aktív tag
Hellotok!
AMD Athlon XP 2200+ 1,8 ghz vs AMD Athlon 64 3000+ 2ghz, megtudnátok mondani, hogy mi a különbség a két processor között azon kívűl, hogy a 3000+ az 0,2ghzel gyorsabb? Teszt is van akkor azt is küldjetek léccives, de nem muszály, elég ha leírjátok a különbségeket, meg olyan honlapot ha tudtok ahol szerepel mind a kettő processor, akkor meg köszönném azt is! -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
piadex2
üzenetére
Érdemes utánajárni az egyes alaplapok milyen DDR3 modulokkal hajlandóak rendesen működni, erre mindig kell számítani, AM2-vel is sok szívás volt az elején, pláne ha valaki félt is egy kis feszt adni a RAM-nak.
Nem igazán, az AMD eddig is a kompatibilitásra épített, az hogy az AM2+/AM3 CPU-k nem működnek az összes AM2 alaplapban, az is inkább a gyártók sara. (túl kicsi BIOS ROM, az AMD specifikációinak nem megfelelő tápellátás, vagy csak simán tesznek a vevőikre)
A DDR2 és a DDR3 felépítése között minimális a különbség, egyébként is megvan már a hibrid memóriavezérlő, nincs miért kivenni.
Az LGA775-tel az is probléma, hogy ugyan egy normálisabb 775-ös alaplapba tolhatnál Q9000-es procit a későbbiekben, csakhogy az Intel nem fog ezekből olcsó cuccot csinálni, jön majd az i5/i3, hogy cseréld az alaplapot, RAM-ot is, ráadásul hasonlóan gondolkodik majd az összes többi E2000/E5000 tuningbetyár, a quad procik árát meg felverik majd az egekbe, lásd HT-s P4. -
piadex2
senior tag
válasz
TomBoy1986
üzenetére
Sziasztok!
Ha már úgy is beszéltünk a ramról ,akkor megkérdem, hogy 4gb kb. hány hónapig lesz jó (mennyi idő múlva számíthatok rá, hogy bővíteni kell)?
VaniliásRönk: mivel még csak pár am3-as lap van, beszélhetünk kiforratlanságról, vagy ezek már teljesen jók? (amúgy józan észel lehet rá számítani, hogy 1 éven belül az új am3-as cpu-k már nem lesznek jól az am2+-ba, nem?)
piadex2
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
piadex2
üzenetére
Egyelőre nem kell attól tartanod, hogy az AM3 CPU-k nem fognak AM2+-ban menni, ehhez először is egy új mag, de min. egy új stepping kéne, az AMD-nek ehhez a szűkös erőforrásaiból kéne arra áldoznia, hogy kibabráljon a szűkös vevőkörével, nem túl esélyes.
#15216 TomBoy1986: Azért az alaplapok között is van egy kis árkülönbség, ha minimális is, arról nem beszélve, hogy egyelőre jóval kevesebb AM3 alaplap van, mint AM2+.
-
piadex2
senior tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Sziasztok!
Oké, akkor amd 250. Ha hosszútávon gondolkodok (1-2 év vagy másképpen foglalatváltásig), akkor am2+-t vagy am3-at érdemes venni?
Arra gondolok, hogy az am3 belemegy az am2-be, de lehet, hogy a későbbi am3 cpu már nem fog (az am2+-nak hiába frissítem a biosát). Az am3 ellen meg a drága ram szól.
Mi a véleményetek?
Kösz:piadex2
mod: vzsryl: hát igen, ezen nyüglődöm most, hogy ha fejleszteni kell, akkor melyik gép legyen
-
KaraDani
addikt
szerintetek megéri e7200-t egy Q8200 re cserélni, ha plusz 6-7k t kéne rádobni csak. ep35-ds3 ban 3,2 csak ki tudnék belőle csikarni. Az e7200 3,6 v 3,4 en megy mikor hogy van kedvem, de 3,6 a vége 24/7 ben.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
piadex2
üzenetére
Hali!
Az jól van, hogy tuningolni szeretnél, de a későbbiekben, ha szóba jön a fejlesztés, akkor a teljes konfigodat akarod cserélni vagy esetleg csak procit?
Ha a teljes konfigodat akarod cserélni, akkor egyértelműen jobb választás az E5200, mert olcsóbban hozza azt a teljesítményt, mint az Athlon II 250, viszont ha később szeretnéd fejleszteni a gépet, akkor meg sokkal jobb választás egy AM2+-os alaplap, mert fogadja a Phenom II-es procikat. Az E5200 alá veszel 10k-ért egy G31-et és tökéletesen megvagy vele, de ha beleraksz egy Quad procit, akkor azt nem tudod majd húzni, mert FSB wall-os a lap. Az Athlon II 250 alá meg veszel mondjuk egy 770-es Asrockot 15k-ért, amibe később beleraksz egy X4-et és még húzhatod is. -
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Néztem a 15.000-21.000-es kategóriát és az alábbi amd-ket találtam:
phenom 8450, 8650, 8750. Athlon x2 5000, 4850e, 7750, 5050e, 7850, 5400, 5600, 7750 black edition (be), 5400 be, 7850, 6000. És persze az athlon ii x2 250.
A viszonyítási alapom: intel e5200 - túlhajtva (mondjuk 3,5GHz-en).
Szerintetek érdemes az a. ii 250-en kívül valamielyik amd-vel foglalkozni?
Játékra kell.
Kösz:piadex2
-
mtibi00
tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
OK.
Köszi, meggondolandó!

-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
mtibi00
üzenetére
Egy 9950-ből egy 30k-s alaplapban 10-15k-s hűtéssel kiizzadhatsz 3.2GHz-et, de úgy hogy a szobába nyárra venned kell egy légkondit is ha eddig nem volt.
Ezzel szemben egy Phenom II X3 egy 15k-s alaplapban 5k-s hűtéssel elszaladgál 3.7GHz-en. A 4. maghoz pedig egy kezemen meg tudom számolni hány játék nyúl egyáltalán, jelentős előnyre egy X3-mal szemben egy X4 játékok alatt még nagyon sokáig nem számíthat, a magasabb órajel és az alacsonyabb fogyasztás ellenben azonnali és kézzelfogható előnyökkel jár. -
mtibi00
tag
Hellosztok!
Melyik a jobb szerintetek a Phenom II X2 550 vagy az Phenom X4 9950(3,2Ghz-en) ? Nekem a 9950-e proci nagyon bejön , ahogy nézegettem a teszteket még Phenom II 940-el is felveszi a versenyt a játékokban. A felbontás amin hajtani akarom az 1440x900, és egy HD 4850 1GB-os karit akarok még vmelyik proci mellé.
Köszönöm a segítséget
-
P100
senior tag
jaj de jó, köszi

Új hozzászólás Aktív témák
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- VR topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os HDD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el! 

olyan 300W lehet..

Mi a pi** vel kell ezeket hűteni??? Nem lehet, hogy a pasztázás nem lett a legjobb? Még az jutott eszembe hogy TJ max jó értékre van állítva?
és ráraknál valami jó minőségű halk 1200 es ventit, azt se hallanád különösöbben és számítana. Mögötte van vmi a kiszívja a meleget a házból?
és ettől megőrülök
Tovább nem erősködöm vele a cél ennyi volt. A GTA4 szépen fut.

VirsLee